Fókuszban az élelmiszer - Szakmai konferencia az SGS szervezésében

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megtartjuk Fókuszban az Élelmiszer című és témájú szakmai konferenciánkat, ahol az élelmiszeripart érintő aktualitások és szabványváltozások témakörében készülünk szakmailag felkészült, hiteles előadóinkkal.

Dátum, helyszín és részvételi díj

Információk a rendezvényről:

Dátum:

2022.10.06

Helyszín:

Mercure Budapest Castle Hill

(Budapest, Krisztina Körút 41-43).

Részvételi díj: 

27.800 Ft + ÁFA/fő 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2022.10.04. 

A regisztráció a részvételi díj utalással történő befizetésével válik véglegessé, melynek határideje 2022.10.04.Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a rendezvény védettségi igazolvány és maszkviselési kötelezettség nélkül látogatható. Az aktuális járványügyi helyzetre való tekintettel a változtatás jogát fenntartjuk.
 

 

Regisztráció

Fókuszban az Élelmiszer szakmai konferencia - Program, 2022

2022 programterv:

  • 9.00 - 9.45     Regisztráció
  • 9.50 - 10.00   Megnyitó
    Kákonyi András, ügyvezető-helyettes, Knowledge üzletág vezető, SGS Hungária Kft. 

Előadások:

  • 10.00-10.45  Merre halad az IFS Food szabvány? IFS Food v7 tapasztalatok, felkészülés az IFS  Food v8-ra
    Eszesné Tóth Katalin, Lead auditor, SGS Hungária Kft.; Győrfi László, SGS Global Product Manager – IFS
  • 10.45-11.05   Mik azok a fenntarthatósági nyomon követési rendszerek? Melyikre lehet szükségem?
    Bárczi István, Lead Auditor, SGS Hungária Kft.
  • 11.05 -11.45   Kávészünet
  • 11:45-12.15   Allergénkezelés a közétkeztetésben 
    Páger Zsolt, üzletfejlesztési igazgató, HUNGAST
    Teffner Zsolt, minőségirányítási vezető, HUNGAST
  • 12:15-12.45   Az allergén jelölés szabályai és hatósági tapasztalatok
    Bartyik Tünde élelmiszerbiztonsági felügyelő, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
    Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság, Termékellenőrzési Osztály
  • 12.45-13.30   Ebédszünet
  • 13.30-14.00    Felületi higiéniai mintavétel és vizsgálat – elméletben és gyakorlatban 
    Grőger Nóra, Connectivity & Products és Health & Nutrition üzletág vezető, SGS Hungária Kft. 
  • 14.00-14.30    Kerekasztal beszélgetés az élelmiszeripart érintő aktuális minőségügyi témákról
    Moderátor: Oláh István, Food Business Development Manager, SGS Hungária Kft.
    Beszélgetés résztvevői:
    Nagy Krisztina, minőségügyi főosztályvezető, Hungerit Zrt.
    Nagy Márton, ellenőrzési és innovációs vezető, Bonafarm Zrt.
    Sebestyén Krisztián, minőségügyi vezető, Pápai Hús Kft.
     
  • 14.30- 15.00   Kérdések, válaszok
 

 

A legfrissebb információkért kövesse facebook oldalunkat!

REGISZTRÁCIÓ

LINK