Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Talaj-, levél- és vízszolgáltatások az SGS-től - optimalizálják és javítják az Ön terményfejlesztését, fokozzák a növekedést és biztosítják a minőséget a hatékony vizsgálatokon és mintavételen keresztül.

A fenntartható és produktív mezőgazdasági termlés megvalósítása létfontosságú. Ezért kínálunk teljeskörű mintavételi és laboratóriumi vizsgálati szolgáltatásokat növény szövetekre, talajra, vízre és műtrágyákra, ezzel segítve az Ön terményfejlesztését, mezőgazdasági termelésének fokozását és a minőség biztosítását.

A világ piacvezető vizsgálati, felülvizsgálati, hitelesítő és tanúsító vállalataként páratlan mezőgazdasági tapasztalatot, szakértelmet és egy egyedülálló, globális hálózatot kínálunk Önnek. Ennek eredményeként a talaj, növény szövetek és víz megbízható mintavételét és vizsgálatát kínáljuk a kulcsfontosságú mezőgazdasági régiókban.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel még ma, s beszélje meg munkatársainkkal, hogy segíthetik Önt talaj-, levél- és vízszolgáltatásaink mezőgazdasági tevékenysége produktivitásának és fenntarthatóságának javításában.