Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Csúcstechnikás laboratóriumaink globális hálózatának és helyszíni szakértőinknek köszönhetően az SGS versenyképes vetőmag kezelési szolgáltatásokat kínál, bárhol is van a telephelye.

Az egyik specialitásunk magába foglalja a vetőmag módosítási tanulmányokat és az ehhez társított porcsávázási vizsgálatokat. Ez a vizsgálat azt méri, hogy mennyi por kerülhet a levegőbe a kezelt magok összerázásakor.

A kiporzási ráta meghatározása fontos része a vetőmag módosítás jellemzőinek, illetve a használhatóság és biztonságosság kiértékelésének. Amikor a kezelt vetőmagvakat összerázzák, -keverik, jelentős mennyiségű por keletkezhet. Mivel a porszemcsék (vetőmag részecskék) potenciális egészségügyi és biztonsági kockázatot jelentenek, kiporzási tanulmányaink eredményei segítenek felmérni és minimalizálni a kockázatot.

Vetőmag módosítási tanulmányok

A projekt minden egyes lépése az Ön igényei szerint alakítható, a tanulmány kezdetétől egészen az adatok kiértékeléséig. Sőt, készek vagyunk a tanulmánytervezetet, a replikációt, az eredmény összesítőt, a statisztikai elemzéseket, a grafikai megjelenést és a végső jelentés formátumát testreszabni.

Rendelkezünk azokkal a tapasztalatokkal, felszerelésekkel és szakemberekkel, akik kidolgozott tanulmányokat vagy az Ön által meghatározott specifiks kezeléseket tudják alkalmazni laboratóriumainkban. Kiértékeljük a védőanyagokat, polimereket és bevonatokat teljesítmény, magbiztonság és tárolhatóság szempontjából az Ön tanulmányozási követelményeinek megfelelően.

Az SGS alkalmazása a magkezelési, porkibocsátási tanulmányok levezetésében, valamint más magvizsgálatokban több előnyt kínál. Lépjen kapcsolatba most, hogy felfedezze, miként segíthetünk Önnek a hozamok növelésében, a kockázatai csökkentésében és erőforrásai kiaknázásának maximalizálásában.