Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Vetőmag labratóriumi kutatás az SGS-től - fejlesszen új és jobb vetőmag termékeket, s feleljen meg az összes vonatkozó minőségi és biztonsági szabványnak.

A vetőmagok jellemzőinek értékelése, mérése és kutatása lehetővé teszi, hogy Ön új vetőmag termékeket fejlesszen. Kiemelkedően hatékony vetőmag laboratóriumi kutatást kínálunk Önnek, ezzel segítve, hogy új vetőmagokat és vetőmag termékeket tudjon bevezetni a piacra. Ezen felül, mi segíthetünk Önnek az összes alkalmazható minőségi és biztonsági szabványnak való megfelelésben.

A vetőmag kutatási szolgáltatások piaci vezetőjeként páratlan mezőgazdasági tapasztalatot és szakértelmet, a legújabb technológiákat, a legkorszerűbb laboratóriumokat és egy egyedülálló, globális hálózatot kínálunk Önnek. Ennek eredményeként innovatív és személyre szabott megoldásokat kínálunk a vetőmag laboratóriumi kutatásokhoz a kulcsfontosságú mezőgazdasági régiókban.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, s beszélje meg munkatársainkkal, hogyan segíthetnek Önnek vetőmag laboratóriumi kutatási szolgáltatásaink új és jobb vetőmag termékek fejlesztésében.