Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS környezetben bekövetkező sorsokat viszgáló tanulmányai segítenek Önnek a növényvédő szerek és egyéb agrokémiai anyagok vizsgálatában és nyilvántartásában ellenőrzött szabadföldi és laboratóriumi körülmények között.

Környezeti tanulmányaink így olyan független adatokkal látják el Önt, amelyek szükségesek terméke(i) finomhangolásához - a követelményeknek megfelelően - és megkönnyítik a regisztrációs folyamatokat.

Vállaljuk a környezetben bekövetkező sorsokkal kapcsolatos tanulmányok menedzselését a tervezéstől a végrehajtásig, akár kutatásvezetőként, akár vizsgálatvezetőként. Minden egyes vizsgálatot a helyes laboratóriumi gyakorlatnak (GLP) megfelelően, az Európai Unió (EU) által 1999-ben, a Környezet-toxikológiai és Kémiai Társaság (Society of Environmental Toxicology and Chemistry - SETAC) által 1995-ben és/vagy az Európai Környezetvédelmi Ügynökség által kiadott irányelvekkel összhangban. Ezen felül, amikor a szabályozásokat az Amerikai Egyesült Államokban és Európában felülvizsgálják, mi az Ön kívánalmainak megfelelő, személyre szabott vizsgálati megközelítést alkalmazunk.

Globális hálózatunk azt jelenti, hogy képesek vagyunk elvégezni szabadföldi vizsgálatokat különféle földrajzi és éghajlati viszonyok között. A következő vizsgálati szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Szabadföldi kimosódás, elfolyó és csatornában elvezetett vizek.
  • Talaj/felszíni vízmonitoring
  • Talaj disszipáció/akkumuláció

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel most, és ismerje meg, hogy a környzetben bekövetkező sorsokat vizsgáló tanulmányaink hogyan segíthetnek Önnek a regisztrációs eljárás teljesítésében.