Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS szerződéses kutatási szolgáltatásai - fejlesztik és regisztrálják az Ön terményvédő termékeit, vetőmag-fajtáit és műtrágyáit a biztonságosság és a szabályozásoknak való megfelelőség érdekében.

A mezőgazdasági anyagfelhasználás, mint például a növényvédő szerek, vetőmagok és műtrágyák fejlesztéséhez és regisztrációjához Önnek rendelkezésre álló szakértői források széles skálájára van szüksége. Szerződéses kutatási szolgáltatásaink támogatják a mezőgazdasági anyagfelhasználás fejlesztését és regisztrációt, és segítenek Önnek a biztonsági és szabályozási követelményeknek való megfelelésben.

A szerződéses kutatási szolgáltatások piaci vezetőjeként páratlan mezőgazdasági tapasztalatot és szakértelmet, a legújabb technológiákat és egy egyedi, globális hálózatot kínálunk Önnek Mindezek eredményeként, innovatív és személyre szabott megoldásokat kínálhatunk Önnek, melyek segítik termékei piacra vitelét.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és beszélje meg szakembereinkkel, hogyan segíthetnek Önnek szerződéses kutatási szolgáltatásaink termékfejlesztésében és termékei regisztrációjában.