Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS szántóföldi kísérletek - fejlesztik és regisztrálják az Ön terményvédő termékeit, vetőmag-fajtáit és műtrágyáit a biztonságosság és a szabályozásoknak való megfelelőség érdekében.

A mezőgazdasági anyagfelhasználás, mint például a növényvédő szerek, vetőmagok és műtrágyák fejlesztéséhez és regisztrációjához Önnek rendelkezésre álló szakértői források széles skálájára van szüksége. Szántóföldi kísérletek támogatják a mezőgazdasági anyagfelhasználás fejlesztését és regisztrációt, és segítenek Önnek a biztonsági és szabályozási követelményeknek való megfelelésben.

A szántóföldi kísérletek piaci vezetőjeként páratlan mezőgazdasági tapasztalatot és szakértelmet, a legújabb technológiákat és egy egyedi, globális hálózatot kínálunk Önnek Mindezek eredményeként, innovatív és személyre szabott megoldásokat kínálhatunk Önnek, melyek segítik termékei piacra vitelét.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és beszélje meg szakembereinkkel, hogyan segíthetnek Önnek szántóföldi kísérletek termékfejlesztésében és termékei regisztrációjában.