Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Vetőmag- és treményszolgáltatások az SGS-től - megoldások az élettudomány ipari vállalatok, a növénynemesítők, vetőmag-előállítók, műtrágya-gyártók, forgalmazók, termesztők és fogyasztók számára.

A világ vezető vizsgálati, felülvizsgálati, ellenőrző és tanúsító vállalataként szolgáltatások teljes körét nyújtjuk a mezőgazdasági termelési ciklus minden fázisa számára, a kutatás-fejlesztéstől az anyagfelhasználás kérdésein keresztül a betakarításig.

Páratlan mezőgazdasági tapasztalatot és szakértelmet, a legújabb technológiákat, csúcstechnológiával rendelkező laboratóriumokat és szabadföldi szolgáltató állomásokat, valamint tapasztalt személyzetet és egy egyedülálló, globális hálózatot kínálunk Önnek. Ennek eredményeként nemzetközi alapon nyújthatunk támogatást Önnek személyre szabott és innovatív megoldásokkal, melyek egyaránt vonatkoznak amintavételre, vizsgálatokra, felmérésekre, tesztvizsgálatokra, kutatásra, auditokra, tanúsításra, ellenőrzésre és monitoringra.

Lépjen kapcsolatba vetőmag- és terményszolgáltatásokért felelős csapatunkkal még ma, és beszélje meg velük az Ön kívánalmait.