Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Új gépek tanúsítása az SGS-től - szerezze be a szükséges jóváhagyásokat termékei importálásához, bárhová a világon.

Új ipari gépek gyártójaként vagy importőreként Önnek különféle jóváhagyásokat kell beszereznie, ha termékeit sikeresen akarja pozicionálni a nemzetközi piacon. Új gépek tanúsítása szolgáltatásunk révén beszerezheti be a szükséges jóváhagyásokat termékei importálásához, bárhová a világon.

Miért érdemes igénybe venni az új gépek tanúsítása szolgáltatást az SGS-től?

A következőkben segíthetünk:

  • Élvezheti azokat az előnyöket, amelyeket globális hálózatunk nyújt a gépek jóváhagyásának megszerzésében - bárhol a világon 
  • Kidolgozhatja a lehető legjobb megfelelőség-felmérési eljárást berendezéseihez és célpiacaihoz
  • Többszörös akkreditációnk révén több országhoz is megszerezheti a jóváhagyást mindössze egyetlen vizsgálattal
  • Biztosítjuk, hogy megfeleljen a rendszeres vizsgálatok követelményeinek, a nemzetközi szabványokkal és a kötelező helyi előírásokkal összhangban

Megbízható tanúsítás új gépekre a világ vezető beszállítójától

Az ellenőrzés, hitelesítés, vizsgálat és tanúsítás terén a világ vezető vállalataként cégünket a minőség és az integritás abszolút mércéjeként tartják számon. A világ minden részére kiterjedő, több mint 1 000 irodából és laboratóriumból álló globális hálózatunkkal, amely lényegében a világ minden repülőterén és kikötőjében jelen van, ideális helyzetben vagyunk ahhoz, hogy segítséget nyújtsunk új piacok eléréséhez. Páratlan tapasztalatunk, szakértelmünk és erőforrásaink miatt a világon mindenütt első helyen minket választanak azok az ügyfelek, akik új gépekhez akarnak tanúsítást szerezni.

Új gépekhez kínált tanúsítási szolgáltatásaink az alábbiakat tartalmazzák:

  • Ipari gépek tervezésének ellenőrzése
  • Gépek típusjóváhagyása
  • Gépek vizsgálata és auditálása
  • Gépek és alkatrészek vizsgálata

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy megbeszélhessük, új gépek tanúsítása szolgáltatásunk révén hogyan szerezheti be a szükséges jóváhagyásokat termékei importálásához, bárhová a világon.