Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Üzbegisztán szállítás előtti ellenőrzést (PSI) alkalmaz a nemzetközi kereskedelem elősegítésére, fogyasztói egészségének és biztonságának védelme, az illegális/hamisított termékek importálásának megakadályozása és az importbevételek biztosítása érdekében.

Az SGS a PSI programok alkalmazásának terén több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik több mint 40 országban. Üzbegisztánban importáru- és értékhitelesítéshez kapcsolódó PSI ellenőrzéseket végzünk bizonyos kereskedelmi tranzakciók során. A PSI megbízatás célja az importált termékek minőségének, mennyiségének, alkalmasságának, vámértékének és árának ellenőrzése.

A külső kereskedelmi tranzakciók érvényesítéséhez föl kell vennünk a kapcsolatot az üzbegisztáni importőr által megnevezett exportőrrel és/vagy szállítóval, és ki kell kérnünk a tranzakciók értékét bizonyító dokumentumokat és információkat. Az SGS által begyűjtött adatok kizárólag az Üzbég Köztársaság Külföldi Kereskedelmi Nemzeti Bankja használja fel és az adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük. A tranzakcióvalidációs eljárást objektív és nem-diszkriminatív elvek és kritériumok alapján végezzük.

Innovatív megközelítésünk és a legújabb technológiák használata biztosítja a magasfokú költséghatékonyságot és a korábbiakat meghaladó előnyöket. Tudja meg, hogyan segíthetnek Önnek üzbegisztáni PSI szolgáltatásaink!