Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS erdészeti termékek számára kialakított minőségellenőrzési, vizsgálati és elemzési szolgáltatásai biztosítják a kiemelkedő minőséget a termelés és beszállítás minden szakaszában.

Erdészeti termékek vizsgálatát, ellenőrzését, tanúsítását és hajóztatási szolgáltatásokat kínálunk. Emellett elvégezzük az erdőkészlet fenntarthatósági értékelését, mely kiterjed az erdő állapotának, hasábfák, gömbfák, épületfák, fűrészelt faanyagok, faforgács és pellet értékelésére. A világ vezető vizsgáló, tanúsító, ellenőrző és tesztelő vállalataként felajánljuk Önnek páratlan szakértelmünket, tapasztalatunkat és egyedülálló globális hálózatunkat. Ez azt jelenti, hogy Ön igénybe veheti tanácsadói szolgáltatásainkat függetlenül attól, hogy Ön, vagy beszállítói partnerei a világ melyik részén fejtik ki tevékenységüket.

Például az elemzési szolgáltatások területén szerzett szakértelmünk segítségével méretellenőrzést, fajta azonosítást, nedvességi tesztek elvégzését, minőségellenőrzést, fizikai paraméterek mérését, energiaértékek meghatározását, kibocsátási méréseket, kémiai kezelések kimutatását és egyéb szolgáltatásokat is el tudunk végezni. Füstöléssel való fertőtlenítési és vizsgálati szolgáltatásaink magukba foglalják a faanyag és fa-alapú termékek raktározását és szállítását, ahogy azok végighaladnak az értékláncon - a feldolgozástól a rostanyag-, papír-, panel- és bútorgyártókig, illetve fűtés- és villamosenergia szolgáltatókig. Az erdők tanúsítását az FSC™ Forest Management szabványok szerint végezzük, ezáltal biztosítva az ügyfeleket, részvényeseket és befektetőket az erdőgazdálkodás megfelelő minőségéről.