Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az Erdészeti termékek felügyeleti lánca (CoC) tanúsítás segítségével bizonyítani tudja, hogy az értékesített, felhasznált faanyag felelős kezelésű erdőből vagy egyéb szabályozott forrásból származik.

Egyre fontosabb tisztában lenni azzal, hogy honnan származik a faanyag – legyen az rönkfa vagy fűrészáru, bútor vagy facellulóz. A jogszabályi előírások folyton szigorodnak, és a környezettudatos fogyasztók is a felelős forrásból származó faanyaghoz ragaszkodnak.

Az SGS Felügyeleti lánc tanúsításával bárki, bárhol a világon gyorsan beazonosíthatja erdészeti termékeinek az eredetét és a különféle folyamatokat, amelyeken azok átmentek. Fontos szerepe van a faanyag nyomon követhetőségének – a forrástól az egész ellátási láncon át való – biztosításában.

Ez az a garancia, amelyet a végfelhasználók és az Ön ügyfelei is egyaránt, egyre inkább keresnek.

Hogyan értékeljük az ellátási láncot?

Ellátási lánca értékeléséhez szakembereink felkeresik az összes telephelyet, ahol a termékeket gyártják, átalakítják és a szállítást szervezik. Minden egyes telephelyen ellenőrzik:

  • A termék azonosítását
  • A termékek elkülönítését
  • A nyilvántartásokat

Ezeknek az adatoknak a birtokában, és ha minden rendben van, megkapja a teljes körű jelentést és a Felügyeleti lánc tanúsítást.

A folyamat egyszerű, hatékony és húsz napon belül elvégezhető.

A különféle felügyeleti lánc szabványok és erdőgazdálkodási programok közös, integrált auditját is elvégezhetjük, és így időt és pénzt takaríthatunk meg vállalatának. Az egész világra kiterjedő hálózatunk az FSC®, PEFC™ és SFI™ engedélyének hatálya alatt működik. Kérésre további részleteket küldünk.

Az SGS a Felügyeleti lánc tanúsítással együtt az erdőgazdálkodási programokat és az erdészeti gyakorlat szabványainak megvalósítását is tanúsíthatja, s ezzel időt és pénzt takaríthat meg. Az erdőgazdálkodás esetében az SGS számos elismert program alapján tud tanúsítást nyújtani.

Az erdészeti termékek felügyeleti lánca tanúsításának elindításához még ma lépjen kapcsolatba a helyi SGS irodával.