Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS széles körű erdészeti befektetési, állomány nyilvántartási és konzultációs szolgáltatásokat nyújt - beleértve az erdőtelepítési felülvizsgálatokat is - a pénzügyi ágazat számára. Ezek a szolgáltatások befektetők és tulajdonosok számára egyaránt segítik a hatékonyabb erdőgazdálkodást, ellenőrzik és maximalizálják nyereségét.

Az ellenőrzési és konzultációs szolgáltatások piacvezetőjeként páratlan tapasztalattal és egy egyedülálló, globális hálózattal állunk rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy Ön tanácsaink és szakértelmünk előnyeit attól függetlenül igénybe veheti, hogy a világ melyik részén végzi tevékenységét és erdői hol találhatók.

Az erdők tanúsítását az FSC™ Forest Management szabványok szerint végezzük, ezáltal biztosítva az ügyfeleket, részvényeseket és befektetőket az erdőgazdálkodás megfelelő minőségéről.

  • Az erdőgazdálkodásra és erdészeti felügyeleti láncra vonatkozó globális akkreditáció tulajdonosa az SGS South Africa (Pty) Ltd (FSC™-ACC-015)
  • A globális felügyeleti láncra vonatkozó akkreditáció tulajdonosa SGS North America, Inc. (FSC®-ACC-030)
  • A felügyeleti lánc akkreditáció tulajdonosa az SGS Hong Kong Limited Kína, Hongkong, Japán, a Koreai Köztársaság (Dél-Korea), Vietnam, Tajvan és Makaó területére (FSC™-ACC-032)
  • Az FSC felügyeleti lánc globális tanúsítását az SGS Société Générale de Surveillance SA (Switzerland) (Trademark Licence Agreement FSC® A000531) végzi 

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és beszélje meg munkatársainkkal, hogyan segíthetnek Önnek erdészeti szolgáltatásaink erdőgazdálkodási és/vagy erdészeti befektetéseiben.