Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS kisállateledel-vizsgálati szolgáltatása biztosítja, hogy a termék jó minőségű legyen és megfeleljen az American Association of Feed Control Officials (AAFCO) hivatal normáinak és az állami szervek előírásinak.

Kisállateledel-vizsgálatunk kiterjed a tápanyagokra, vitaminokra, ásványi anyagokra, a szalmonellára és egyéb kórokozókra, a nehézfémekre, mikotoxinokra, melaminra és származékaira, és az ezekhez hasonló egyéb szennyező anyagokra. Érzékszervi és fizikai értékelést, címke-felülvizsgálatot és – a kutya-, macska- és madáreledel esetében – összetétel-elemzést végzünk.

Gondoskodunk róla, hogy megfeleljen a nemzeti és nemzetközi irányelveknek, és ezáltal segítünk megőrizni a macska-, kutya- és egyéb állateledel felelős gyártójaként, szállítójaként vagy kiskereskedőjeként szerzett jó hírnevét.

Több mint ezer irodával és laboratóriummal – többek között az AAFCO kompetencia-vizsgálati programjában résztvevőkkel – a hálózatunkban egyszerre globális és helyi szolgáltatást nyújtunk Önnek. Szakértőink ismerik a nemzetközi előírásokat, a helyi törvényeket és a kereskedelmi feltételeket. Laboratóriumaink ISO 17025 szabvány szerinti akkreditációval rendelkeznek.

A szigorú termékvizsgálat az ellátási lánc valamennyi szakaszában lehetővé teszi a minőség ellenőrzését. Segítségünkkel a felhasznált anyagok beszállítóinál szigorú specifikációt érvényesíthet, valamennyi bejövő anyagot vizsgálati rutineljárásoknak vethet alá, és beszállítóbiztosítási rendszereket hozhat létre. Meghatározott nyersanyagok esetében a vizsgálatot korai fázisban és az eledel gyártásakor is elvégezhetjük. A készterméket végül analizáljuk és hitelesítjük.

A kisállateledel vizsgálata és minőségbiztosítása terén az SGS, mint megbízható partner, segítségére lehet a kockázatok csökkentésében és a vállalkozása iránti bizalom erősítésében. A részletekért lépjen kapcsolatba velünk még ma!