Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az élelmiszeripari adalékanyagok vizsgálatával a vállalkozása által gyártott, kevert, terjesztett és/vagy értékesített termékekben található színezékek, édesítőszerek, tartósítószerek és egyéb adalékanyagok jelenlétét mutatjuk ki.

A jövőben is tegyen eleget az élelmiszeripari adalékanyagokra vonatkozó előírásoknak! Azonosítsa a törvénybe ütköző, egyáltalán nem vagy pontatlanul feltüntetett anyagokat és azok mennyiségét. Ennek következtében csökken az egészségügyi krízishelyzet, termékvisszahívás és az egyéb, jó hírnevet csorbító, a pénzügyi eredményre negatív hatást gyakorló problémák kockázata.

Bízza magát élelmiszeripari adalékanyagokat vizsgáló szolgáltatásainkra! Valamennyi szükséges vizsgálatot el tudjuk végezni, többek között az alábbiakat:

  • Színezékek
  • Édesítőszerek
  • Tartósítószerek
  • Antioxidánsok

Segítségére lehetünk élelmiszer-vizsgálati szakértőink és laboratóriumaink globális hálózatával, hogy az ellátási lánc országaiban hatályos törvényi előírásoknak megfeleljen. Exportőrök, importőrök, kiskereskedők és gyártók mind bíznak abban, hogy a munkánkat szakszerűen végezzük, mert az élelmiszeripari adalékanyagok biztonságának világában az SGS a következetesség, pontosság és minőség szinonimája.

Rendelkezünk az élelmiszerek antioxidáns-vizsgálatának és tartósítószer-elemzésének elvégzéséhez szükséges felszereléssel és szakismerettel, laboratóriumainkat az ISO 17025 szabvány alapján akkreditálták.

További tájékoztatásért, továbbá arról, hogy vállalkozása miként élvezheti az élelmiszeripari adalékanyagok vizsgálatának előnyeit, lépjen kapcsolatban velünk!