Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ismerje meg, hogyan felelhet meg az USA élelmiszer-biztonsági modernizációs törvény követelményeinek az FSMA képzésével az SGS-től.

Az FSMA, az USA élelmiszer-biztonsági jogszabályainak 70-es években született legátfogóbb reformja, mely szabályozza az élelmiszereket a teljes beszállítói láncban. Az FSMA a szennyeződések elleni fellépés helyett arra fókuszál, hogy megelőzze azokat, ezért új követelmények elé állítja az USA-beli és USA-n kívüli élelmiszer-előállítókat, élelmiszeripari létesítményeket és importőröket. Ahhoz, hogy termékeiket az USA piacán értékesíthessék és forgalmazhassák, meg kell felelniük az új követelményeknek.

Új, átfogó képzési programot alakítottunk ki, hogy segítsünk Önnek és munkavállalóinak megismerni az új összetett élelmiszer-ipari biztonsági szabályokat és azt, miképpen lehet ezeknek megfelelni. Ahhoz, hogy megfeleljen ezeknek az egyedi igényeknek, az FSMA szabályozásról szóló tanfolyamaink kínálatával állunk rendelkezésére, amelyek a következőkre vonatkoznak:

  • Élelmiszergyártók és beszállítók
  • Élelmiszer-importőrök
  • Kisállateledel- és takarmány-előállítók és beszállítók
  • Friss termékek termelői és gazdaságok

FSMA képzési tanfolyamok széles választékát kínáljuk

FSMA képzési tanfolyamaink az alábbiakat foglalják magukban:

Miért érdemes az SGS FSMA képzéseit választani?

Világvezető vállalat vagyunk az ellenőrzés, vizsgálat, tanúsítás területén, és páratlan szakértelemmel rendelkezünk a globális élelmiszer-biztonsági szabályokat illetően. Több éves tapasztalattal rendelkezünk szakmai képzések terén, ahol szakértőink saját szakterületükön oktatnak.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg több információt az FSMA képzésről.