Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Mutassa be az SGS külföldi beszállítói értékelési program (FSVP) tanúsítása segítségével, hogy megfelel az FSMA követelményeknek.

Az élelmiszer-biztonsági modernizációs törvény (FSMA) FSVP tanúsítása lehetővé teszi a külföldi (nem amerikai) beszállítók számára, hogy egy külföldiek számára szóló hitelesítő auditot követően tanúsítást kapjanak.  Aktívan dolgozunk rajta, hogy megkapjuk az akkreditációt az FSMA FSVP tanúsításához. Mindeközben széles körű szolgáltatásokat kínálunk külföldiek számára, hogy segítsünk felkészülni a tanúsításra. Szolgáltatásaink körébe tartoznak a következők:

  • FSVP elő-audit a beszállító jelenlegi rendszerében lévő hiányosságok meghatározásához
  • A beszállító munkavállalóinak képzése, hogy megszerezzék a megelőző ellenőrzések és egyéb alkalmazandó FSMA szabályozás által megkövetelt képességeket.
  • Termékvizsgálat, környezetmonitorozás, címkék felülvizsgálata és egyéb technikai szolgáltatások az amerikai szabályozásoknak való megfelelés érdekében

Miért érdemes az FSVP tanúsítást választani?

Az FSVP tanúsítás a következőkben nyújt segítséget:

  • Bemutatja, hogy vállalata megfelel az FSMA előírásainak
  • Csökkenti az auditokkal járó nehézségeket: egyetlen tanúsítási audittal kiválthatja az amerikai importőrök által megkövetelt többszörös beszállítói auditot

A külföldi beszállítói értékelési program tanúsításokat évente megújítják.

A világ vezető tanúsítási szolgáltatója

A tanúsítási, hitelesítési, képzési és vizsgálati szolgáltatások vezető szolgáltatójaként alapos ismeretekkel és nagy szakértelemmel rendelkezünk az FSVP követelmények terén.

Tudjon meg többet arról, hogy miként lehetünk segítségére az FSMA FSVP tanúsításra való felkészülésben, lépjen velünk kapcsolatba még ma.