Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Mutassa be importőreinek, hogy az SGS FSMA Külföldi beszállítói értékelési program (FSVO) tanúsítási rendszere segítségével megfelel az Élelmiszer-biztonsági Modernizációs Törvény (FSMA) követelményeinek.

Az FSMA FSVP tanúsítása lehetővé teszi a külföldi (nem amerikai) beszállítók számára, hogy auditot követően tanúsítást kapjanak. Megszereztük az Amerikai Nemzeti Szabványügyi Intézet (ANSI) hitelesítését külföldi élelmiszer-beszállítók tanúsítására, amely tanúsítvány helyettesítheti az Egyesült Államok importőrei által az FSMA FSVP szabálya alapján megkövetelt beszállítói auditokat.

Miért érdemes az FSMA FSVP tanúsítást választani?

Az SGS-nek az FSMA FSVP rendszere szerinti tanúsítása a következőkben nyújt segítséget:

  • Bemutatja, hogy vállalata megfelel az FSMA előírásainak
  • Csökkenti az auditokkal járó nehézségeket: egyetlen tanúsítási audittal kiválthatja az amerikai importőrök által megkövetelt többszörös beszállítói auditot

A külföldi beszállítói értékelési program tanúsításokat évente megújítják.

A világ vezető tanúsítási szolgáltatója

A tanúsítási, hitelesítési, képzési és vizsgálati szolgáltatások vezető szolgáltatójaként alapos ismeretekkel és nagy szakértelemmel rendelkezünk az FSVP követelmények terén.

Tudjon meg többet arról, hogy miként lehetünk segítségére az FSMA FSVP tanúsításra való felkészülésben, lépjen velünk kapcsolatba még ma.