Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Élelmiszerben található kórokozók kimutatása és vizsgálata az SGS-től – csökkentse a kockázatot, védje meg termékét és márkanevét, feleljen meg a jogszabályi követelményeknek!

A Salmonella spp., a toxint termelő Escherichia coli, Listeria monocytogenes és Campylobacter spp. és az ezekhez hasonló gyakori kórokozók szennyezett állati, gyümölcs- vagy zöldségtermékekkel kerülnek be az élelmiszerláncba. A fogyasztók biztonságának védelmében, a jogszabályi előírások betartásában és a márkát fenyegető kockázatok minimális szintre csökkentésében elengedhetetlen az élelmiszerben található kórokozók gyors és hatékony kimutatása.

Miért érdemes az SGS kórokozó-vizsgálatát választania?

A világszerte elérhető, modern létesítményeink szakembercsapata a helyi előírások, az egész világra kiterjedő programok vagy az ügyfelek speciális szükségletei alapján végzik a kórokozók kimutatását. Ezt akár a hagyományos referenciamódszerekkel, akár az ezekkel egyenértékű gyorsvizsgálatokkal, a kórokozók legszélesebb körére el tudják végezni.

Ide tartoznak:

  • Bacillus cereus csoport
  • BC toxin
  • Campylobacter spp.
  • Clostridium perfringens
  • Cronobacter sakazakii
  • Shiga toxint termelő Escherichia coli (STEC), mint például:
    • E.coli O157/H7
    • E.coli O104/H4

      valamint az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztérium Élelmiszerbiztonsági és Ellenőrző Hivatala (United States Department of Agriculture Food Safety Inspection Service – USDA FSIS) által vizsgálatra előírt kórokozók:
    • E.coli O26
    • E.coli O45
    • E.coli O103
    • E.coli O111
    • E.coli O121
    • E.coli O145
  • Legionella pneumophila
  • Listeria spp.
  • Listeria monocytogenes
  • Salmonella spp., és a Salmonella szerotipizálása (S. typhimurium és S. entiritidis)
  • Shigella spp.
  • Staphylococcus aureus
  • Staphylococcus aureus toxin
  • Vibrio spp.
  • Yersinia enterocolitica
  • Norovirus és Hepatitis A

Támogatjuk azon erőfeszítéseit és programjait, hogy a fogyasztók számára biztonságos termékekről gondoskodjék.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy bemutathassuk, miként védheti meg az SGS az Ön márkanevét, vállalkozását, ügyfeleit és fogyasztóit az élelmiszerben található kórokozók vizsgálatával.