Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálatát végző SGS-laboratóriumok segítségével megfelelhet a szabályozási követelményeknek, márkáját megvédheti.

Az élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálatának az a célja, hogy kimutassa az élelmiszerek útján terjedő betegségeket és a romlást okozó mikroorganizmusokat, és ezáltal a teljes ellátási láncban elősegítse élelmiszertermékeinek folyamatos biztonságát. A hasznos mikrobákat is figyelemmel kell kísérni a termelés során és a végtermékben.

Mikrobiális elemzésünk segítségével értékelni tudja az élelmiszeripari összetevők, a félkész és késztermékek, valamint a folyamatok biztonságát, hatékonyságát. A legmodernebb technológiával felszerelt mikrobiológiai vizsgálólaboratóriumaink nemzetközi hálózatának és a legújabb vizsgálati szabványokat ismerő szakértőinknek köszönhetően vizsgálati programjaiban tökéletes partnerek vagyunk, bármilyen élelmiszeripari termékről is legyen szó.

Élelmiszeripari mikrobiológiai vizsgálataink többek között az alábbi területekre terjednek ki:

  • Élelmiszerben található kórokozó vizsgálata
  • Funkcionális élelmiszerek vizsgálata
  • Élelmiszerek mikrobiológiai gyorstesztje
  • Élelmiszerhigiénia-vizsgálat

Védje egyszerre a fogyasztóit és a vállalkozását: az SGS mikrobiológiai vizsgálatainak segítségével megfelelhet az élelmiszer-biztonsági normáknak. Hívjon minket még ma további információért.