Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Fajkimutatási analitikai szolgáltatások az SGS-től - a húsok, halak és a tenger gyümölcsei vizsgálata megteremtheti a biztonságot beszállítói láncában, minimalizálhatja a szennyeződések kockázatát, és megteremtheti a fogyasztók bizalmát.

Védje meg beszállítói láncát a szennyező anyagoktól és minimalizálja a csalások kockázatát fajkimutatási és azonosítási szolgáltatásainkkal! Magasan képzett élelmiszer-biztonsági szakembereink globális csapata DNS vizsgálatot végeznek beszállítói láncában a szennyező anyagok jelenlétének kimutatására.

Szennyező anyagok vizsgálata a világ minden táján

A legkorszerűbb laboratóriumokkal rendelkezünk a a világ minden táján,amelyek felszereltségükkel és stratégiai szempontból előnyös elhelyezkedésükkel független analitikai szolgáltatásokat kínálnak. A fajok kimutatása és azonosítása a következő élelmiszerek esetében végezhető el:

  • Sertés
  • Szarvasmarha
  • Kacsa
  • Pulyka
  • Csirke
  • Hal
  • Tenger gyümölcsei

Ezen felül élelmiszer-biztonsági elemzéseink között szerepel az állatgyógyászati készítmények maradványainak és markereinek, így például a fenilbutazon (bute), kokcidiózis elleni készítmények és egyéb potenciálisan ártalmas állatgyógyászati készítmények vizsgálata is

Az élelmiszer tanúsítási szolgáltatások, így például az FSSC 22000 (Élelmiszer-biztonsági rendszer szerinti tanúsítás), az IFS (International Featured Standard), a BRC Global Standard for Food Safety (Brit Kereskedelmi Konzorcium) és az SQF (Biztonságos minőségű élelmiszer) a rendszernek való megfelelés megerősítésére fajkimutatási és azonosítási analízissel együtt is alkalmazhatók.  Programjainkat személyre szabottan, az Ön igényeinek megfelelően is összeállíthatjuk.

Miért az SGS fajazonosítási analízését válassza?

Hálózatunk beszállítói auditokat tart, termékellenőrzéseket, mintavételezést, tesztvásárlásokat végez, és ellenőrzi az értékesítési pontokat a kockázatok kiküszöbölésére. Képzési szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy a speciális élelmiszer-ipari (húsipari, készétel gyártás és egyebek) tevékenységekkel összefüggő higiénés és egészségügyi kockázatkezelés hatékonyságát javítsák, és támogassák a hosszútávú, teljes körű élelmiszer-biztonsági rendszerek bevezetését.

Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, hogy részletes tájékoztatást adhassunk Önnek élelmiszer-elemzési szolgáltatásunkról!