Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS élelmiszer-szennyezettségi elemzést nyújtó szolgáltatása segítségével fenntarthatja termékei minőségét, és megfelelhet az egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi szabályozási normáknak.

Az élelmiszeripari maradékanyagok alapos vizsgálatával segíthetünk Önnek minimalizálni annak a kockázatát, hogy elmulasztja teljesíteni a nyers alapanyagokra, félkész élelmiszerekre és végtermékekre vonatkozó előírásokat. Élelmiszeripari mérnökeink és laboratóriumaink egész világra kiterjedő hálózata biztosítja, hogy kellő szakértelemmel rendelkezzünk az élelmiszerlánc minden fontos szegmensében, és helyben megtalálhasson bennünket, bárhol legyen is vállalkozása székhelye.

Bízhat benne, hogy folyamatosan tájékoztatjuk az egyre összetettebb helyi és nemzeti jogszabályokról és az élelmiszeripari termékekben előforduló korlátozott anyagok megengedett mennyiségét szabályozó önkéntes megállapodásokról. Ezenkívül megállapítjuk és azonosítjuk az élelmiszerek útján terjedő betegségeket, a kémiai, mikrobiológiai és fizikai élelmiszeripari veszélyeket, hogy előfordulásukat csökkenthessük, és így biztosítsuk, hogy termékei megfeleljenek a vonatkozó irányelveknek.

Az élelmiszerekben előforduló szennyező anyagok vizsgálatára vonatkozó szolgáltatásunk a korlátozott anyagok széles körét lefedi, többek között a következőket:

  • Dioxinok
  • Élelmiszer-allergének
  • Élelmiszerek radioaktív szennyeződése
  • Géntechnológiával módosított szervezetek (GMO)
  • Mikotoxinok
  • Növényvédőszer-maradékok
  • Poliklórozott bifenilek (PCB)
  • Fajok azonosítása
  • Állatgyógyászati szermaradványok

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tájékozódjon arról, miként segíthetjük, hogy megfeleljen a szabályozási követelményeknek.