Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Könnyebb feladat lesz termékei értékesítése az élelmiszer-ellátási láncon belül az ISO 22000 tanúsítás birtokában.

Az SGS nagy tapasztalattal rendelkező auditorai értékelik vállalatát az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer szabvány alapján. Ennek segítségével szabályozhatja és csökkentheti az élelmiszer-biztonsági veszélyeket.

Az ISO 22000 tanúsítás kiterjed a végtermék biztonságát befolyásoló összes folyamatra az élelmiszerláncban. Az átfogó élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerre vonatkozó követelményeket határozza meg, valamint integrálja a Helyes gyártási gyakorlat (GMP) és a Veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok (HACCP) rendszerek elemeit.

A gazdálkodóktól kezdve az élelmiszeripari szolgáltatókon, fuvarozókon, raktározási és csomagolási szolgáltatókon át a kiskereskedőkig az élelmiszerláncban érintett minden vállalatnak alkalmaznia kellene ezt a nemzetközileg elismert élelmiszer-biztonsági szabványt. Az élelmiszer-biztonsági szakértőink egész világra kiterjedő hálózata által kínált audit segítségével bizonyíthatja az élelmiszer-biztonság iránti elkötelezettségét és növelheti versenyelőnyét.

A 2005-ben létrehozott ISO 22000 tanúsítás egyetlen, jól érthető, könnyen alkalmazható és világszerte elismert élelmiszer-biztonsági szabványban foglalja össze a különféle nemzeti követelményeket.

Az ISO 22000 szabványra épül az elismert FSSC 22000 „Global Food Safety Initiative” szabvány, amely a főbb kiskereskedelmi vállalkozások és globális gyártók kiegészítő követelményeire is kitér.

Ha Ön ezeken a piacokon érintett, az SGS akár közvetlenül az FSSC 22000 szabvány alapján tudja értékelni vállalatát, akár az ISO 22000 szabványból kiindulva terjeszti ki szolgáltatását.

Tegyen eleget az élelmiszer-biztonsági szabványok követelményeinek az SGS által kínált ISO 22000 tanúsítás segítségével!