Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS IFS (International Feautured Standard) tanúsítással segít biztosítani a nemzetközi élelmiszerbiztonságot.

Ha Ön élelmiszerügynök illetve importőr, az IFS bróker tanúsításnak és a vonatkozó élelmiszer-biztonsági szabványoknak való megfelelés javíthat működési hatékonyságán és termékei minőségén, így pénzt takararíthat meg és csökkenti a felelősségi kockázatokat.

Az IFS élelmiszer-biztonsági kezdeményezés célja egy következetes értékelési rendszer, amely egységesített auditáló eljárásokat követ a kiskereskedelmi márkajelzésekkel ellátott termékek beszállítói számára. A teljes értéklánc megfelelése olyan teljesítménymérési rendszert eredményez, amely segítségével összehasonlíthatja beszállítóit és javíthat a teljesítményen, ahol lehetséges. Nemzetközi hálózatunknak és szakértelmünknek köszönhetően, bárhol is legyenek beszállítói székhelyei, akkreditált auditáló és tanúsító szolgáltatásaink rendelkezésükre állnak.

Az IFS logisztikai szabványnak megfelelően tanúsíthatjuk - amennyiben vannak - raktárait illetve saját szállítási folyamatait.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel és tudja meg, hogyan segíthetünk az IFS tanúsítás terén és élvezheti a szabályozási megfelelőség előnyeit.