Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Növelje üzleti lehetőségeit, kezelje és csökkentse kockázatát és mutassa be bátran szállodáját az utazásszervezőknek és a turistáknak egyaránt az SGS kitűnő vendéglátás programjával.

A nemzetközi értékelési rendszerek formátuma, fő teljesítménymutatói (KPI-i) és átláthatósága drámaian eltérő lehet. Kiváló vendéglátási programunk segít önnek kitűnni a tömegből azáltal, hogy a vendégeknek, az utazásszervezőknek és a biztosítóknak megmutatja létesítménye élelmiszer-biztonsági és környezetgazdálkodási gyakorlatainak független szervezet általi tanúsítását.

A meglévő tanúsítási programokkal ellentétben ez a program önkéntes, és egy létesítmény harmadik fél általi rendszeres, be nem jelentett felmérésén alapul. Segít biztosítani, hogy a létesítmény vezetősége tudatában legyen a lehetséges kockázatoknak, és megtegye a megfelelő lépéseket ezek csökkentésére.

Modulok

A piaci igényeken alapuló programnak egy kötelező eleme van, az élelmiszer-biztonság, ezt egészítik ki önkéntes modulok. Az önkéntes modulok jelenleg fejlesztés alatt állnak.

Élelmiszer-biztonság

  • Az élelmiszer válogatása, kezelése és elkészítése
  • A tárolási, az elkészítési és a felszolgálási területek higiéniája és tisztasága

Minden önkéntes modul megfelel az adott létesítmény és ügyfél igényeinek, és rendelkezik szabványos működési eljárásokkal (SOP) valamint ellenőrző listával.

Az audit eredmények felhasználhatók a vállalkozások közötti teljesítmény-értékelésre és összehasonlításra, mind belföldön, mind a nemzetközi színtéren. Auditoraink konzisztens eredményeket nyújtanak bárhol a világon, ezáltal biztosítva, hogy az auditeredmények világszerte összehasonlíthatók legyenek. Az ügyfelek továbbá azonosíthatják és elemezhetik a trendeket a Steton eszközzel.

A folyamat

A programban részt vevő vállalkozások megegyeznek a bekerülő modulokban, az intervenciók és a rendszeres be nem jelentett felmérések minimális számában. A helyszíni felmérések száma a létesítmény teljesítményétől és az azonosított kockázatoktól függően változhat. Minden mintát az ISO 17025 szabvány szerint akkreditált laboratóriumban vizsgálunk be.

SGS teljesítményi jelzés

A kitűnő vendéglátási kritériumoknak megfelelő létesítmények megkapják a Megfelelőségi tanúsítványt, és használhatják az SGS Jóváhagyott teljesítményi jelzést az épületükben és marketingeszközeiken sikereik hirdetésére.

Kötelező és önkéntes rendszerek kombinációja

Kitűnő vendéglátási programunk a törvényes megfelelési kritériumokat a legjobb önkéntes programokkal ötvözi:

  • SGS higiénia-ellenőrző program
  • Codex Alimentarius CAC/RCP 1 – 1969 Rev. 4 (2003)
  • HACCP előfeltételek
  • Utazásszervezők szövetsége – Ételhigiénia, Javasolt Gyakorlatok Kódexe (2007 június)
  • Az ellenőrzött vizsgálatok határai, és a tisztítás: DIN 10516:2009-05, Élelmiszer-higiénia – Tisztítás és fertőtlenítés
  • Vonatkozó helyi szabályozások

Miért válassza a kitűnő vendéglátási programot az SGS-től?

A földgolyó szinte minden egyes régiójában jelen vagyunk, szakértőink beszélik a helyi nyelvet, ismerik a helyi piac kultúráját, és következetesen, megbízhatóan működnek. Harmonizáltuk az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásainkat, kihasználva a vendéglátó- és az élelmiszeripari szakértők világszerte legnagyobb független hálózatát.

Tudjon meg többet, lépjen velünk kapcsolatba még ma.