Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Fejlessze élelmiszer-biztonsági irányítását és termékminőségét az SGS HACCP (Veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok) tanúsításával!

A HACCP tanúsítással azonnal bizonyítani tudja ügyfeleinek a biztonságos élelmiszer gyártása és forgalmazása iránti elkötelezettségét. Ez a tényalapú megközelítés különösen hasznos lehet, amikor állami hatóság vagy egyéb érintett ellenőrzésére kerül sor.

Ha a HACCP követelményeinek eleget tesz, ez a márkáját is megújíthatja, és hatékony piacra lépési eszközként szolgálhat, új üzleti lehetőségeket teremtve szerte a világon.

Élelmiszer-szakértőink egész világra kiterjedő hálózata HACCP auditálást végez, segítségével figyelmét az élelmiszer-biztonságot és higiéniát fenyegető veszélyekre tudja irányítani. Ezzel lehetővé válik a veszélyek helyének pontos azonosítása az élelmiszergyártási folyamat során a kritikus pontokban meghatározott szabályozási határértékek segítségével.

AHACCP tanúsítás az élelmiszer-biztonság hatékony szabályozására létrehozott követelmények nemzetközi szabványa. Hét alapelvre épül:

  • az élelmiszereket fenyegető biológiai, kémiai és fizikai veszélyek elemzése
  • kritikus ellenőrzőpontok meghatározása
  • kritikus határértékek meghatározása; például a minimális főzési hőmérsékletet és időtartamot
  • a kritikus ellenőrzőpontok felügyeleti rendszerének létrehozása
  • helyesbítő intézkedések megállapítása
  • ellenőrző eljárás létrehozása a HACCP rendszer hatékony működésének igazolására
  • dokumentáció és feljegyzések létrehozása

Gondoskodjék segítségünkkel a HACCP követelményeknek való megfelelésről, és tegyen eleget változó világunk elvárásainak!