Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A helyes gyártási gyakorlat (GMP) tanúsításunk segítségével biztosítható vállalata élelmiszergyártási folyamatainak integritása és az élelmiszer-biztonsági előírások betartása.

A fogyasztók számára manapság nagyon fontos az élelmiszerek biztonságának és minőségének kérdése. Vállalata élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerének fontos kiegészítése a GMP, melynek segítségével növekedhet vásárlói bizalma az iránt, hogy Ön biztonságos, jó minőségű élelmiszert szerez be és állít elő.

Megfelelni a GMP követelményeinek egyet jelent az élelmiszer-feldolgozó létesítményektől elvárt, a józan ész által is diktált higiéniai és feldolgozási alapkövetelmények betartásával. Sok élelmiszeripari vállalkozás megvalósította már az élelmiszeripari GMP tanúsítási rendszert, amely így alapja lett más élelmiszer-biztonsági és minőségirányítási rendszerek, mint például a HACCP, az ISO 22000, az SQF és az ISO 9001 szabvány bevezetésének is.

The Helyes gyártási gyakorlat (GMP) tanúsítási rendszer a hatékony Veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok (HACCP) élelmiszer-biztonsági program megvalósításához szükséges alapvető gyártási gyakorlat és előfeltételek betartásának független ellenőrzését és tanúsítását foglalja magába.

A tanúsítás és ellenőrzés terén az SGS a világ vezető vállalata. Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerének a helyes gyártási gyakorlat követelményei alapján az SGS által elvégzett tanúsításával jól felkészülhet a hatóságok és egyéb érintettek ellenőrzéseeire. A folyamattal biztosítható a jogszabályi előírások betartása és bizonyítható az alapos felkészültség a biztonságos, minőségi élelmiszerek gyártása és kereskedelme terén.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy bővebb felvilágosítással szolgálhassunk a GMP tanúsítási folyamattal kapcsolatban!