Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Fejlessze üzletét az SGS digitális megoldásaival az élelmiszeriparban.

A piac folytonosan változik. A mezőgazdaság és élelmiszeripar globalizálódása, valamint a folytonosan növekvő bürokratikus terhek azt jelentik, hogy keresni kell a módokat, amelyek útján a vállalkozását gyorsan, hatékony és hatásosan tudja vezetni. A jövő a digitalizációé.

Ipari szakértelmünkre támaszkodva új technológiákat használunk fel, mint például a felhőalapú szolgáltatások, a dolgok internete, az óriási méretű adathalmazok elemzése, a mesterséges intelligencia, a grafikon hálózati technológia, a következő generációs szekvenálás (NGS) és a közösségi kiszervezés, melyek segítségével megvalósíthatja, kezelheti és javíthatja mezőgazdasági és élelmiszeripari minőségét, biztonságát és nyereségességét.

Üzleti technológiánk és digitális megoldásaink a kommunikáció javítása, a nyomonkövethetőség és átláthatóság megvalósítása, az adatgyűjtés és -lekérdezés, valamint a felfüggesztett és kezelési idő csökkentése által fenntarthatóbbakká teszik az üzleti vállalkozásokat. Másfelől ezek a megoldások javíthatnak az ügyfelek tapasztalatain, növelve ezáltal a bizalmat és a hűséget.

Az SGS-nél az innováció mindig is üzleti működésünk középpontjában volt. Támogatni kívánjuk Önt a digitális korban, ezért kifejlesztettünk egy sor megoldást, hogy segítsük üzleti vállalkozásának vezetését a 21. században.
További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!