Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A minőség, a biztonságosság, és a hatékonyság az élelmiszeripari értéklánc kulcsfontosságú hajtóerői. Ezen elemek mindegyike befolyásolja üzleti vállalkozásának fenntarthatóságát, termékei vonzóvá tételét és üzlete piacképességét.

Az SGS-nél rendelkezünk a szakértelemmel a kockázatok csökkentéséhezés a hatékonyság javításához a teljes értéklánc mentén az elsődleges termeléstől a kiskereskedelmen át a vendéglátásig, felölelve a következő szektorokat:

  • Elsődleges termelés
  • Fuvarozás, logisztika és kereskedelem
  • Feldolgozótársaságok és szállítók
  • Kiskereskedelemés vendéglátás

A képzéstől és a felülvizsgálattól az auditokon és a tanúsításokon keresztül a vizsgálati és tanácsadó szolgáltatásokig valamint a kiskereskedelmi egységek ellenőrzéséig és a tesztvásárlásig ipari szakértőkből álló globális csapatunk segít Önnek garantálni, hogy műveletei megfeleljenek a legmagasabb szabványoknak.

Személyre szabott megoldásainkat az Ön vállalatával szoros együttműködésben készítjük el. Ezek magukban foglalhatják nem csak az ipari szektorokat, hanem az ügyfelek és fogyasztók részéről jelentkező egyre fokozódó társadalmi, gazdasági és környezeti hatások miatti aggodalmak kezelését a mindennapos tevékenység során.

Több mint százharminc éves tapasztalattal a hátunk mögött jól ismerjük a kihívásokat,melyekkel vállalata szembesül. Védje meg márkáját, építse fel ügyfelei bizalmát és nyisson ajtót egy nyereségesebb élelmiszeripari megoldásnak az SGS-től.