Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS vállalat szállítás előtti ellenőrzési és tanúsítási szolgáltatásokat, valamint fertőtlenítési és hőkezelési szolgáltatásokat is biztosít fából készült csomagolóanyagai számára.

A fa csomagoló anyagokra vonatkozó szabályozásoknak való megfelelés érdekében ezeket a szolgáltatásainkat az ISPM15 nemzetközi szabvány, illetve azok szabályaival összhangban végezzük.

A Nemzetközi Növényvédelmi Egyezmény (IPPC) által kifejlesztett ISPM15 szabvány segít megelőzni a nemzetközi árufuvarozás során bekövetkező esetleges betegségeket és a rovarok általi támadásokat, melyek hátrányosan befolyásolhatják a növényeket vagy ökorendszereket. Ezért a megfelelőség azt is jelenti, hogy vállalata megfelel a közegészségügyi előírásoknak és a környezetvédelem iránti elkötelezettségéről is tanúságot tesz.

Gondoskodunk fa csomagolóanyagairól is - beleértve a raklapokat és ládákat - fertőtlenítéssel vagy hőkezeléssel. Bármelyik módszerrel is dolgozunk, minden esetben követjük és betartjuk a vonatkozó biztonsági, minőségi és környezetvédelmi irányelveket, és megfelelő tanúsítványt biztosítunk az Ön részére papír alapon, vagy igény szerint elektronikus tanúsítvány formájában.

Amennyiben szeretné, ha fa csomagolóanyagai megfelelnének az ISPM15 szabvány előírásainak és ezt megfelelő tanúsítvány igazolná, lépjen kapcsolatba az SGS-sel most.