Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Piackutatási szolgáltatások az SGS-től - biztosítják a hatékony stratégiai döntéshozatalt teljeskörű piackutatáson keresztül.

A sikeres piackutatás és stratégiai döntéshozatal szakértői képességeket és erőforrásokat kíván. Piackutatáis szolgáltatásaink átsegítik Önt az egész kutatási folyamaton, a kutatási módszerek megállapításától az adatgyűjtésen keresztül a jelentések készítéséig. Mi segítehetünk Önnek a döntéshozatal javításában új termék vagy szolgáltatás piaci bevezetése során, a már bevezetett szolgáltatások finomhangolásában és a piac méretének, az árufajták termelésének és kereskedelmének előzetes értékelésében.

A piackutatási szolgáltatások piaci vezetőjeként páratlan tapasztalatot és szakértelmet, a legújabb technológiákat és egy egyedülálló, globális hálózatot kínálunk Önnek. Ennek eredményeként független stratégiai adatgyűjtést és feldolgozást kínálunk Önnek világszerte.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és beszélje meg munkatársainkkal, hogyan segíthetnek Önnek piackutatási szolgáltatásaink a döntéshozatal javításában.