Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A mennyiség pontos mérése létfontosságú a nemzetközi kereskedelemben.

Az SGS tartálykalibrációs szolgáltatásai segítségével lemérheti és ellenőrizheti a mennyiségeket és jó szerződéses kapcsolatot alakíthat ki ügyfeleivel.

A pontos tartálykalibrálás fontossága

A kalibrálás az a tudományos módszer, amellyel egy bizonyos mérési értékeknek megfelelő tárolórendszer pontos, valóságos térfogata határozható meg. Ez a pontos mennyiségmérés kulcsa. Pontos kalibrálási táblázatok nélkül még a legjobb ellenőrző rendszerek és a legpontosabb kézi mérések is értéktelenné válnak. Az SGS mint kalibrációs partner segítségével biztos lehet abban, hogy a mérések a legnagyobb pontossággal történnek, így megtarthatja ügyfelei bizalmát és megelőzheti a költséges tévedéseket.

Miért az SGS?

Az SGS világszinten vezető szerepet tölt be minden típusú tárolóeszköz fizikai kalibrálásában, beleértve a statikus tárolótartályokat, teherszállító járműveket, szétszerelhető tartályokat és hajókat, illetve speciális szállítókat.

A tartályok kalibrálásának hagyományos módszerei mellett az új kalibrációs technológiai fejlesztések terén is úttörő szerepet vállaltunk. A csúcsminőségű technika, mint pl. a lézer távmérési technológia lehetővé teszi a hajók és partmenti tartályok fennakadásmentes kalibrálásának elvégzését a további költségek és károk minimális szinten tartásával. Kapacitási táblázatokat, pontossági igazolásokat és szoftvereket is készítünk a megbízható mennyiségmeghatározás érdekében.

Az SGS emellett szaktekintéllyé vált a függőleges helyzetű tartályok, a vízszintes helyzetű és henger alakú tartályok kalibrálásában is.

Tudjon meg többet arról, hogy az SGS által nyújtott tartálykalibrálási szolgáltatások hogyan segítik Önt a tartályokkal kapcsolatos legnagyobb mérési pontosság elérésében.