Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ma a kereskedelem mindig dinamikus. Az SGS megadja Önnek a támogatást ahhoz, hogy kereskedelmi tevékenysége sikeres legyen.

Globális jelenlétünkkel és laboratóriumi és tanúsító létesítményeink globális hálózatával rakomány-felülvizsgálati szolgáltatások teljes skáláját nyújtjuk az Ön rakománya tisztaságának és biztonságának érdekében a beszállítói lánc egészében.

A szállítmányozás előtti tevékenységektől az exportig, felülvizsgáljuk a tároló tartályokat és raktárakat, valamint folyamatosan ellenőrizzük áruit a teljes szállítási folyamat során. Tisztasági felülvizsgálatokat végzünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a tároló egységek szagoktól, nedvességtől, idegen anyagoktól, az előző rakományok maradványaitól és a kártevőfertőzésektől való mentességét. Független felméréseink és jelentéseink dokumentációkkal szolgálnak minden kockázatértékeléshez, kárfelméréshez, a megfelelő gondosság ellenőrzéséhez, valamint bizonyítékként használhatók a helyi és nemzetközi szintű szabályozásoknak való megfeleléshez.

A tanúsítási és hitelesítő szolgáltatások terén szerzett sokéves tapasztalatunkkal ezen felül világszerte segíthetünk ügyfeleinknek mérő, berendezés kalibráló és vizsgálati szolgáltatásaink széles skálájával a tárolási Ön árui iránt.

Az SGS elektronikus tanúsítási szolgáltatása és web-alapú adatkövetési rendszereink felgyorsítják a dokumentációs és ellenőrzési eljárásokat, ezzel segítve Önt árui gyors továbbításában kereskedelmi tevékenységei következő fázisába.

Azzal, hogy támogatjuk az Ön ipari szabályozásoknak való megfelelését és védelmezzük áruit a beszállítói lánc egészében, segítjük Önt abban, hogy árui a vásárlókhoz gyorsan és kiváló állapotban érjenek el. Tudjon meg többet arról, hogy rakomány-felülvizsgálati szolgáltatásaink teljes skálája hogyan támogatja az Ön tevékenységének egyenletes irányítását.