Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Versenyképes vállalkozóként Ön következetesen törekszik arra, hogy a legkiválóbb minőségű szolgáltatásokat és termékeket nyújthassa ügyfelei célcsoportjai számára.

A globális beszállítói láncban valamint a nemzeti és nemzetközi kereskedelemben való részvételhez elengedhetetlen, hogy az Ön termékei, rendszerei vagy szolgáltatásai megfeleljenek a vonatkozó szabályozásoknak és szabványoknak. A kellő mértékű megfelelés hiányában piaci lehetőségei súlyos mértékben korlátozódnak.

Tanúsítási szolgáltatásaink segítenek Önnek beépíteni a döntő fontosságú szerkezeti és megfelelési kritériumokat tevékenysége minden fázisába, a tervezéstől az életciklus végéig. Mi azonosítani tudjuk a minden egyes termékére vonatkozó szabályozásokat és szabványokat, s azután vizsgálatokat és felülvizsgálatokat végzünk az előállítás különböző fázisaiban, ezzel biztosítva az Ön megfelelését. Amikor az Ön irányítási rendszerét tanúsítási eljárásnak kell alávetni, auditoraink ellenőrzik a legfontosabb alkalmazandó szabványok követelményeinek való megfelelést   

Teljes tanúsítási csomagot ajánlunk minden iparág és szektor számára, az Ön speciális követelményeihez szabottan, s ezáltal hozzáférést biztosítunk Önnek a legjobb globális gyakorlatokhoz. Amikor Önnek bizonyítania kell, hogy termékei vagy szolgáltatásai megfelelnek a szabályozásoknak, szabványoknak és nemzeti, valamint nemzetközi sémáknak, tanúsítási szolgáltatásaink megadják Önnek és ügyfeleinek a szükséges biztosítékot.