Mit keres?

Mikotoxinok

Feleljen meg a szigorú élelmiszerbiztonsági előírásoknak az élelmiszerek és takarmányok esetében alkalmazott átfogó mikotoxin-vizsgálati megoldásainkkal.

A mikotoxinok a természetben előforduló gombák anyagcseretermékei, amelyek károsíthatják az állatok és az emberek egészségét. Ilyenek például az aflatoxinok, az ochratoxin, a deoxinivalenol, a fumonizinek és a trichotecének. Világszerte számos mikotoxinra vonatkozóan állapítottak meg szabályozási határértékeket. E határértékek be nem tartása az emberek vagy állatok káros kitettségéhez, valamint az élelmiszer- vagy takarmányipari vállalkozásának károsodásához vezethet.

Megbízható mikotoxinelemzéssel biztosítjuk, hogy az Ön élelmiszer- és takarmánytermékei megfeleljenek a vonatkozó nemzetközi előírásoknak. Korszerű vizsgálóberendezéseink mind az enzimhez kötött immunoszorbens tesztek (ELISA), mind a folyadékkromatográfiás technikák alkalmazásával azonosítják és számszerűsítik a mikotoxinok szintjét a legkülönbözőbb élelmiszer- és takarmánytípusokban:

  • Szárított gyümölcs
  • Gyümölcs és gyümölcslevek
  • Kávé
  • Magvak
  • Gabonafélék
  • Tej és tejtermékek
  • Dió- és mogyorófélék
  • Fűszerek
  • Olajos magvak
  • Olajok és keményítőtermékek

Az SGS a minőség és a feddhetetlenség mércéjeként ismert. Bárhol is tevékenykedjen a világon, mi minden lépésben támogatjuk Önt - a nyersanyagoktól a végtermékig - és segítünk abban, hogy biztonságos, kiváló minőségű és megfelelő termékeket szállítson a globális piacokra.

Kapcsolódó szolgáltatások

Egyéb szolgáltatások

Lépjen velünk kapcsolatba!

  • SGS Hungária Kft.

Sirály utca 4,

, 1124,

Budapest, Magyarország