Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az egészségügyi kockázatok minimalizálása , táp- és élelmiszertermékeinek bakteriális fertőzésektől való védelme érdekébe, és hogy cégét megóvja a peres eljárásoktól, Önnek szigorú élelmiszer- és táptermék szabványoknak kell megfelelnie.

Az SGS sgeíthet Önnek az ilyen ellenőrző programok kivitelezésében, a patogének jelenlétének szűréssel és azonosítással történő igazolásán keresztül.

Az Amerikai Élelmiszer és Gyógyszerkészítmények hivatala (Food and Drug Administration) által jóváhagyott módszereket használva, mikrobiális azonosító és mikrobiális elemző eljárásaink kimutatják a mikrobilis fertőzéseket, mint például az Escerichia coli (közönséges nevén E. coli), E. coli 0157:H7, Salmonella vagy Listeria fertőzéseket. Meg tudjuk határozni a mikrobiális fertőzések jelenlétét egy standardizál polimeráz-láncreakció (PCR) protokoll alkalmazásával vagy a hagyományosabb tenyésztéses vizsgálatokkal és baktériumkultúra azonosítással.

Jóváhagyott és akkreditált laboratóriumok

Mikrobiális analitikai laboratóriumaink szigorú irányelveket követve működnek, ISO 17025 akkreditációval rendelkeznek és hivatalos, hitelesített módszereket használnak. Munkatársaink többéves laboratóriumi tapasztalattal rendelkező tudományos munkatársak és technikusok - vegyipari, mikrobiológiai és mezőgazdasági végzettséggel - laboratóriumaink pedig számtalan élelmiszeripari és takarmányozással foglalkozó egyesület elismerését is begyűjtötték. Röviden ez azt jelenti, hogy mi a legszigorúbb ipari szabványokat követve dolgozunk a mikrobiális fertőzések kimutatása során.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel és védje meg takarmány- és élelmiszertermékét a baktériumok veszélyétől rögtön a termelési folyamat elejétől a beszállítói láncon végig. Mikrobilis analitikai szolgáltatásaink segíthetnek Önnek.