Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Erdészeti termékek vizsgálatai az SGS-től - biztosítsa erdészeti termékeinek, beleértve faáruinak, faapríték és fagranulátum termékeinek, szilárd biomasssza, főzőlúg, cellulóz, papír és újrahasznostott papír/kartonpapír termékeinek minőségét.

Erdészeti termékei minőségének biztosítása érdekében Önnek gyors és hatékony vizsgálatokra van szüksége. Gyors, megbízható és teljes körű vizsgálati szolgáltatásokat nyújtunk, melyek segítenek Önnek fa, faapríték, fagranulátum, szilárd biomassza és papír termékei minőségének és kategóriájának értékelésében. Ezen felül segíthetünk Önnek a vegyi kezelés és a szermaradék kimutatásában.

Az erdészeti termékek piaci vezetőjeként páratlan mezőgazdasági tapasztalatot és egy egyedülálló, globális hálózatot kínálunk Önnek. Innovatív technológiával, a legújabb vizsgálati módszerekkel és szakértő tudományos és technikus munkatársainkkal laboratóriumaink a pontosság és az integritás legmagasabb színvonalát nyújtják.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és beszélje meg munkatársainkkal, hogyan segíthetnek Önnek erdészeti termékekkel kapcsolatos vizsgálataink a minőség biztosításában.