Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Analitikai szolgáltatások az SGS-től - analitikai szolgáltatásainak teljes skálája csúcstechnológiát képviselő laboratóriumaink hálózatának használatával.

A világ vezető vizsgálati, felülvizsgálati, ellenőrző és tanúsító vállalataként az iparágak széles köre számára nyújtjuk analitikai szolgáltatások teljes körét.

Páratlan tapasztalatot és szakértelmet, a legújabb technológiákat, csúcstechnológiával rendelkező laboratóriumokat, tapasztalt személyzetet és egy egyedi, globális hálózatot kínálunk Önnek. Mindezek eredményeként személyre szabott és innovatív elemzéseket tudunk Önnek nyújtani, biztosítva a minőséget, biztonságosságot és a megfelelőséget - a világon bárhol.

Lépjen kapcsolatba analitikai szolgáltatásokért felelős csapatunkkal még ma, és beszélje meg velük az Ön kívánalmait.

A Gabona- és Takarmánykereskedők Nemzetközi Szövetségének (GAFTA) vizsgáló és ellenőrző tagjaként a ellnőrizni, igazolni és vizsgálni tudjuk a Gafta Szerződési Feltételeinek megfelelően árult valamennyi árufajtát, valamint tanácsadást végzünk ezen árucikkek esetén. Ezen kívül az Olajosmag Forgalmazók Nemzetközi Szövetségének (FOSFA) is vizsgáló és ellenőrző tagja vagyunk, így elősegíthetjük az olajosmagvakkal, olajokkal és zsírokkal folytatott kereskedelmét.