Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS szállítás előtti ellenőrzési szolgáltatásai a világ különböző kormányainak segítenek az import bevételek beszedésében, elősegítik a kereskedést és csökkentik a törvénytelen importálás lehetőségét.

Átfogó termék és számla, valamint egyéb dokumentum átvizsgálást végzünk a termékek szállítási előtti megfelelő azonosításához a következők tekintetében:

  • minőség
  • mennyiség
  • díjszabás osztályozás
  • importálás törvényessége
  • export piaci ár és/vagy vámügyi értékelés

Ez az azonosítás lehetővé teszi a vám és egyéb illetékek, vagy a rakomány értékének pontos megállapítását. A szállítás előtti ellenőrzés fontos eleme lehet a Vámügyi értékelés WTO Megállapodásának való megfelelőség ellenőrzésének.

További információkért lásd az exportőröknek szóló irányelveinket.

Miért válassza az SGS-t szállítás előtti ellenőrzési partnerként?

Az SGS a szállítás előtti ellenőrzések területén világelső. 1965-től kezdődően több mint 40 országban alkalmazták programjainkat a kormányzati pénzügyek védelme és/vagy a kereskedelem elősegítése érdekében. Folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk a kormányzatoknak nyújtott szolgáltatásainkat, az információ vámügyhöz való eljutásának gyorsításával, a dokumentumok biztonságának védelmével és a importálási folyamat késéseinek csökkentésével.

A modern szállítás előtti ellenőrzés az innovatív megközelítések segítségével és biztonsági címkék, valamint az eredmények elektronikus továbbításának alkalmazásával még hatékonyabban végezhető és minden korábbinál nagyobb előnyöket jelenthet. Tudjon meg többet az SGS szállítás előtti szolgáltatásairól, és azok Önnek nyújtott előnyeiről.