Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS által nyújtott kereskedelmi ellenőrzési szolgáltatások hatékony műveleteket és a jogszabályoknak való megfelelés figyelemmel kísérést biztosítják.

A rakományok mozgásának felügyelete, a mennyiségek és a csomagok minőségének ellenőrzésével együtt továbbra is a kereskedelem egyik legfontosabb feltétele. Az alkalmazott módszerek és technikák az évek során sokat fejlődtek. Ezen szolgáltatáscsomagunk elsődleges célja a hatékony veszteségcsökkentés és a szállítmányok minőségének megőrzése a standard és innovatív új technológiák, helyi ismeretek és műszaki támogatás biztosításával.

Kereskedelmi ellenőrzési szolgáltatások a vezető világcégtől

Tovább folytatjuk az innovatív módszerek kidolgozását a mérések végrehajtása és értékelése, valamint a kereskedelem megkönnyítése céljából, miközben igazodunk a megváltozott környezethez és a világszerte alkalmazott különféle technológiákhoz.

Miért az SGS?

A folyamatosan dinamikus kereskedelem világában segítünk sikeressé tenni vállalkozását. Globális hálózatunk azon dolgozik, hogy több évtizede megfigyelje és megkönnyítse a kereskedelmet, közben szabványos módszereket alakítva ki az ellenőrzésre és az elemzésre vonatkozóan.

A mezőgazdasági szektorban az élelmiszerek/takarmányok biztonsága továbbra is kritikus és kiemelt fontosságú minden érdekelt számára. Kereskedelmi ellenőrzési szolgáltatásaink megfelelnek az alapvető GAFTA, FOSFA és PORAM útmutatásnak illetve a helyi kereskedelmi szabványoknak, gyakorlatnak és előírásoknak. Helyszíni személyzetünk kiválóan képzett az iparági szabványok és előírások teljesítésében, illetve azok alkalmazásában a helyi mérési és mintavételi eljárásokban.

Kereskedelmi ellenőrzési szolgáltatásainkban a következőket kínáljuk:

  • A tisztasági ellenőrzéseket
  • Kárfelmérés
  • Merülési magasság felmérése
  • Helyszíni osztályozás
  • Be- és kirakodás felügyelete
  • Mérési szolgáltatások
  • Tartálykalibrálás
  • Szerződéses feltételek ellenőrzése (pl. FOSFA, GAFTA)
  • Elektronikus tanúsítványok

Szakértőink olyan iparági szabványokat kidolgozó szervezetekben működnek együtt, amelyek ezen iparági normákat dolgozzák ki, frissítik és módosítják. Ezek közé tartozik a GAFTA, FOSFA, PORAM és olyan egyesületek, mint az ICA, Nut and Dried Fruit Association.

Tudjon meg többet arról, hogy az SGS hogyan támogatja az Ön tevékenységének egyenletességét.