Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Képzés és Oktatás

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKépzés és Oktatás

Vonatkozó linkek

Áttekintés

Képzési és szakmai fejlődést elősegítő megoldásainkkal a vállalatok és az egyének személyes kompetenciáikat és készségeiket fejleszthetik, melyek a fenntartható üzletfejlesztés és versenyelőny kulcsfontosságú tényezői.

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

A gyorsan változó szabályok, rohamosan fejlődő technológia és kirobbanó piacok világában létfontosságú, hogy alkalmazottai lépést tartsanak a technológiai, szabványügyi és jogszabályi fejleményekkel. A szakmai fejlődésük során megfelelő képzésben és támogatásban részesülő emberek jobb eséllyel válnak motiválttá, lesznek felkészültebbek, termelékenyebbek és büszkék pozíciójukra, felelősségköreikre.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Színes tanulási környezetet és gyors tanulási technikákat nyújtunk, ami mind egyéni szinten, mind a teljes munkaerő-állomány szintjén segít elérni a kitűzött képzési célokat.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy bővebb felvilágosítással szolgálhassunk arról, hogyan segíthetjük vállalata működését képzéseinkkel!

Képzési program2017 második félévŐszi szemeszterNyílt tantermi képzések ...
Képzési megoldásokSoft tréningekKépzési katalógusKészség és képesség fejlesztő "soft" tréningek, szerevezfejlesztés az SGS-nél ...
Jelentkezési lapJelentkezési lapJelentkezésTöltse le formanyomtatványunkat és jelenkezzen még ma! ...

Elérhetőségek

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz