Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Kereskedelem

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKereskedelemMonitoring szolgáltatásokEllátási láncok biztonságirányításaTAPA FSR - Rakománybiztonsági előírások

Vonatkozó linkek

TAPA FSR - Rakománybiztonsági előírások

Az áru a vállalat beszállítói láncán belüli biztonságának garantálására, vezesse be a TAPA Rakománybiztonsági előírásait! A nagy értékű árukat, mint például gyógyszereket, ruházatot, dohánycikkeket, kiskereskedelmi árukat és fejlett technikával gyártott berendezéseket raktárakban és elosztó központokban raktározó vállalatok ezt a szabványt a raktáraik és a szállítmányozóik védelme érdekében vezetik be.

Az SGS a Rakománybiztonsági előírások szerinti tanúsított érkelések a világ bármely pontján való elvégzéséhez rendelkezik a Szállítmányozott Vagyontárgyak Védszövetségének, a TAPA-nak az engedélyével. TAPA tanúsítási értékelésünk vállalata számos egységét auditálja, így a hozzáférések és az alkalmazottak ellenőrzését, a biztonsági környezet határát, a hálózatba való betörést gátló biztonsági eszközöket, felügyeleti rendszereket, a nagy értékű áruk raktározási helyét és az áruszállítás esetleges késedelmét. Az auditálási folyamat során felderítjük raktárai, elosztó központjai és konszolidációs létesítményei hiányosságait, továbbá segítünk meghatározni a gépjárművezetők számára a minimális biztonsági intézkedéseket.

A vállalati beszállítói lánca irányításának legfontosabb láncszemeként, a TAPA logisztikai tanúsítványa tanúsítja a biztonság fokozása és javítása, valamint az ügyfelei igényeinek való megfelelés melletti elkötelezettségét.

A világ vezető ellenőrző és tanúsító testületeként minden globális és helyi biztonsági előírás szerint végzünk auditálás, így:

  • ISO 28000 (szintén tanúsítható)
  • TAPA TSR és 
  • C-TPAT

Amennyiben Rakománybiztonsági előírásokra vonatkozó TAPA tanúsítás megszerzéséhez együttműködik az SGS-szel, teljesítménye javul, a képzett szakemberek száma nő, kapcsolata ügyfeleivel fenntarthatóbbá válik, vállalata profitban mérhető versenyelőnyhöz jut. Piacvezetők vagyunk a szállítási és a beszállítói lánc biztonsága területén.

Fokozza a biztonságot beszállítói láncán belül az SGS TAPA a Rakománybiztonsági előírásoknak megfelelő tanúsítási auditjával !

Küldjön nekünk e-mailt
Supply Chain Resilience BrochureSupply Chain Resilience Solutions BrochureCreating & Securing Sustainable Business ...
Supply Chain Security White PaperSupply Chain Security White Paper About Supply Chain Security Certification Standards ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek