Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Kereskedelem

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKereskedelem

Áttekintés

A kereskedelemmel és a kereskedelmi ügyletek finanszírozásával kapcsolatos kockázatok kezelése olyan összetett folyamat, amelyhez gyakorlatias, objektív tervezésre van szükség. Szakértőink egész világra kiterjedő hálózatában megvizsgáljuk a kereskedelem minden aspektusát, hogy megbecsülhessük a kapcsolódó kockázatokat, és részrehajlástól mentes, objektív tanácsot és támogatást adjunk, hogy vállalata sikeresen csökkentse kockázatait, és felelősségét a lehető legalacsonyabb szinten tartsa a gyümölcsöző kereskedelmi ügyletek érdekében.

Kereskedelmi szolgáltatások az SGS-től: mert a kereskedelem bizalomra épül.

Az SGS létrejötte pillanatától kezdve a kereskedők szolgálatában áll. Ahhoz, hogy egy kereskedelmi ügylet mindkét résztvevője elégedett legyen, leginkább bizalomra van szükség. Megbízni abban, hogy a termék valóban az, mint aminek lennie kell (akár árucikkről, ipari áruról, fogyasztási cikkekről vagy értékpapírról, kötvényről, kölcsönről stb. van szó).

Az SGS semleges, független szolgáltatóként rendelkezésére tudja bocsátani a szerződött felek bizalmának megerősödéséhez szükséges adatokat. Tanúsítani tudjuk, hogy a termékek megfelelnek-e a jogszabályi előírásoknak, szabályoknak, szabványoknak, export–import követelményeknek, biztonsági rendelkezéseknek, és például a kémiai összetételre, tartósságra, környezeti hatásra vonatkozó egyéb előírásoknak.

Megvizsgáljuk és hitelesítjük, hogy bolygónk egyik szegletéből a másikba szállítandó áru minősége és mennyisége megfelel-e a szerződésbe foglaltaknak. Semleges félként értékeljük és meggyőződünk róla, hogy az ügylet tárgyát képező áru valóban az-e, amiben a felek megegyeztek, az általunk így nyújtott független szolgáltatás alapján pedig a bankok és a pénzügyi világ forrást és okmányos meghitelezést biztosít a kereskedőknek.

A feladás vagy a fogadás helyszínén export–import szabályozással és a jogszabályi megfelelőség ellenőrzésével azoknak az országoknak is segítünk, amelyek éppen intézményi infrastruktúrájukat építik ki – értékelési szolgáltatásainkkal a ki- és beáramló kereskedelmük kiegyensúlyozottá válik, az export–import illetékek kivetéséhez pedig megbízható, független adatokat kapnak. Ezáltal biztosíthatjuk, hogy a nemzetközi kereskedelem a lehetőségekhez képest zökkenőmentesen működjön.

A világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezeteként páratlan tapasztalatot, szakértelmet, és egy egyedülálló, globális hálózatot kínálunk. A kereskedelem bármely vonatkozásában is legyen vállalata érdekelt, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy bemutathassuk, hogyan segítheti átfogó szolgáltatáscsomagunk munkáját!
 

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz

Hírek