Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Kiemelt Megoldások

Vonatkozó linkek

Oroszországi tanúsítás és engedélyezés

Hogyan segíthetjük elő oroszországi importját, és gondoskodhatunk ottani befektetései biztonságáról?

Ha Oroszországba visz be termékeket, sokféle bonyolult tanúsítvány rendszernek és országos előírásnak kell megfelelnie. Ha Oroszországba vagy a Független Államok Közössége (CIS) egy másik tagállamába szállítani kívánt áruk jellegétől függően, egy vagy több jóváhagyást kell beszereznie.

Az SGS tapasztalataira és akkreditációira építve könnyebben meg tud felelni az oroszországi követelményeknek

A világ vezető hitelesítési cégeként felkínáljuk páratlan tapasztalatunkat az orosz engedélyeztetési követelmények területén. Ezért tudjuk akkreditált tanúsító testületként, Rostechnadzor licenctulajdonosként és a nemrég létrejött vámunióbeli jelenlétünkkel Önnek felajánlani a szükséges erőforrásokat és szaktudást ahhoz, hogy segíthessünk beszerezni az oroszországi piacra való belépéshez szükséges jóváhagyásokat.

Infrastruktúra-beruházások kezelése

Mielőtt belekezdene egy oroszországi ipari projektbe, például egy gyár vagy gyártóüzem felépítésébe, számos engedélyt kell beszereznie műszaki, építésügyi és más műszaki területeken. Ezért az Ön projektjének is engedélyek, tanúsítványok, licencek és más jóváhagyások különböző kombinációira van szüksége, mielőtt elindíthatná ipari telephelyét.

Ezeknek az engedélyeknek a beszerzése összetett folyamat lehet, amihez különböző országos és helyi hatóságokkal kell egyeztetnie. Egy nagyobb beruházáshoz akár 500 oldalas engedély dokumentációra is szüksége lehet.

Fogyasztási cikkek minősítése

A nemzeti és nemzetközi szabványok alapján végzett tanúsításunkkal elősegítjük a berendezések és fogyasztási cikkek exportőreinek és importőreinek oroszországi és európai uniós piacra lépését. Oroszországban ipari biztonsághitelesítési szolgáltatásokat nyújtó, akkreditált CU TR (régebben GOST R) tanúsító és engedéllyel rendelkező szakértő szervezetként működünk, hitelesíteni tudjuk az Európai Uniós irányelvek és egyéb vonatkozó licencek és akkreditációk szerinti megfelelést.

Az iparbiztonsági szakszolgáltatások terén társaságunk Rostechnadzor-akkreditációval rendelkezik, szakértőinket rendszeres kötelező tanúsítás- és jogosultsághitelesítő eljárásoknak vetjük alá. Az oroszországi tanúsítási és engedélyezési szolgáltatásainkat szakmai központunkban koordináljuk.

Tanácsadói szolgáltatások

Az oroszországi nagy projekteket támogatandó szakértőink az alábbi tanácsadói szolgáltatásokat nyújtják:

  • Tervezés hitelesítése és validálása
  • Az alkalmazott anyagok és megoldások orosz tervezési, gépészeti és építési normák – többek között a környezetvédelmi és iparbiztonsági szempontok – szerinti validálása
  • Pozitív következtetés a GlavGosExpertiza tervdokumentáció alapján

Miért válassza az SGS-t?

Jogszabályi megfelelési szolgáltatásaink átsegítik Önt ezeken a bonyolult eljárásokon, és gondoskodunk arról, hogy minden engedélyt megszerezzen áruja oroszországi beviteléhez és ipari projektjei megvalósításához. A világ vezető vizsgáló, ellenőrző és hitelesítő vállalataként felajánljuk Önnek páratlan tapasztalatunkat az oroszországi szabványok és előírások területén. Fő versenyelőnyünket alkalmazottaink, tapasztalatunk, készségeink és a nemzetközi színtér szokatlan helyzetei megoldásának felkutatása nyújtja. Erre támaszkodva segíthetünk Önnek az akadályok leküzdésében, hogy projektjét könnyebben és biztonságosabban tudja megvalósítani. Segítségünkkel megválhat a beszerzés és építés során egyáltalán nem szokatlan költségkeret-túllépésektől és projektkésedelmektől.

Importtanúsítási szolgáltatásaink nyújtotta egyéb előnyök:

  • Az SGS 1993 óta GOST-akkreditált tanúsító szervezet
  • Az akkreditált GOST/CU szakértőkkel rendelkező 30 SGS-partner hálózata jelen van Európában, Amerikában és Ázsiában
  • Az illetékes orosz hatóságokkal szorosan együttműködünk
  • Partneri kapcsolatot tartunk fenn akkreditált oroszországi laboratóriumokkal
  • Hozzáférünk a már tanúsított szállítók hivatalos adatbázisához
  • Ügyfélre szabott tanúsítási megoldások még a komplex ipari projektek esetében is

Még ma lépjen kapcsolatba velünk, és tudja meg, átfogó szolgáltatási palettánk segítségével hogyan segíthetünk Önnek az oroszországi tanúsítások és engedélyek megszerzésében termékei és jelentős projektjei számára.

SGS AccreditationProduct Certification in RFSGS AccreditationAccreditation certificate of the SGS Vostok Limited Product Certification Body ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz