Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Kiemelt Megoldások

Vonatkozó linkek

Termékkockázat-becslés, inspekció és tanúsítás

Hogyan védheti meg márkáját és előzheti meg fogyasztói cikkei visszahívását?

Világszerte számos hatóság védi a fogyasztókat a hibás áru miatt rájuk leselkedő esetleges egészségi kockázatoktól. Közéjük tartozik a „Nem élelmiszer fogyasztói termékek gyors tájékoztatási rendszere” (RAPEX) Európában és a Fogyasztói Termékbiztonsági Bizottság (CPSC – Consumer Product Safety Commission) az Egyesült Államokban.

Nem tesz jót vállalkozásának, ha ezek a szervezetek visszahívják a termékét. A visszahívás kampányai költségesek, károsítják az Ön jó hírnevét és visszavetik a jövőbeni értékesítést. Ezért még soha nem volt ennyire fontos, mint ma, hogy a világ élvonalába tartozó szakértelmet, tapasztalatot és erőforrásokat biztosítani tudó partnert találjon termékbiztonsága elősegítésére.

Előzze meg a termékvisszahívásokat a világ vezető szakértője, az SGS segítségével!

A termékvisszahívások elkerülése érdekében a világ vezető tanúsítási, inspekciós ellenőrző és tesztelő vállalataként az összetevők, anyagok, termelési folyamatok és biztonsági követelmények multidiszciplináris ismereteit kínáljuk.

Egyedi globális hálózatunk segítségével – beszállítói gyártási folyamatainak megfelelésétől kezdve a szállítás előtti ellenőrzésig – minden minőségi és biztonsági szempontból ellenőrizni tudjuk ellátási láncát, bárhol is legyen a világon.

A következőkben segíthetünk:

  • garantáljuk, hogy termékei megfelelnek minden vonatkozó szabványnak és előírásnak: szabványügyi és szabályozási szolgáltatásaink segítségével biztosíthatja, hogy termékei méltányos munkakörülmények között készüljenek, a gyártásban résztvevő emberek kizsigerelése nélkül. Segítségünkkel arról is meggyőződhet, hogy termékei nem jelentenek komoly kockázatot a fogyasztók egészségére és biztonságára a terjesztési terület országaiban.
  • a tervezés legkorábbi szakaszában már minimumra csökkentheti kockázatát: termékkockázat-becslési szolgáltatásaink segítségével biztonságot és minőséget hozhat létre, mert képes azonosítani a fenyegető veszélyeket, és a megtalált megoldásokkal jobb terméket állíthat elő
  • tesztelheti termékét, hogy minden gyártási fázisban szavatolhassa a biztonságot és a minőséget: terméktesztelési és -tanúsítási szolgáltatásaink segítségével a tervezéstől az életciklus végéig a teljes folyamatban eleget tehet a megfelelőségi és összeszerelési kritériumkövetelményeknek. Akkreditált laboratóriumokkal, gyárértékeléssel és termékinspekcióval állunk rendelkezésére a világon mindenütt
  • elkerülheti a költséges termékvisszahívásokat: szállítás előtti inspekciónk segítségével azonosíthatja az esetleges termékhibákat és az adott széria minőségi ingadozását. Mindezt a gyártás előtt, közben vagy után tudjuk elvégezi a helyszínen.
  • vállalata fenntarthatóbbá válhat: átfogó szolgáltatási és tanácsadási lehetőségeink segítségével elérheti kitűzött céljait a társadalmi felelősségvállalás terén, hatékony ökotervezéssel környezetbarátabb termékeket gyárthat, és termékeinél meg tudja valósítani a korlátozott anyagok biztonságos kezelését

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy bemutathassuk, hogyan védheti meg márkáját és előzheti meg fogyasztói cikkei visszahívását!

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz