Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Kiemelt Megoldások

Vonatkozó linkek

Élelmiszer-követés és visszahívás

Hogyan kezelheti az élelmiszerekből származó kórokozókhoz kapcsolódó kockázatait?

Az E. coli és egyéb, élelmiszerekből származó kórokozók, mint például a szalmonella vagy a listeria kimutatása, szabályozása és megszűntetése az Ön élelmiszer-biztonsági programjának egyik fő kérdése. Hosszú távon ezek közül bármelyik fertőzésének lesújtó, akár halálos következményei lehetnek.

Ezért annyira fontos az élelmiszer- vagy takarmányláncba bekerülő nyersanyag, termék és széria követése a gyártási, feldolgozási és terjesztési folyamat minden egyes fázisában.

Kezelje élelmiszerlánca kockázatait a világ vezető szakértőjének nagy hatékonyságú követési és visszahívási szolgáltatásaival!

A világ vezető élelmiszeripari követési és visszahívási szolgáltatásokat nyújtó társaságaként kipróbált szakértelmet, modern erőforrásokat és laboratóriumaink és szakembereink globális hálózatát kínáljuk. Következésképpen segítségünkkel a világ bármely pontján és minden szakaszban biztosíthatja nyomon követését. Szolgáltatásaink széles palettája segítségével erőteljes követési rendszereket tud megvalósítani a technológia, adatbázis-kezelő rendszerek és próba visszavonások felhasználásával.

Segítségünkkel Ön:

  • hatékony élelmiszeripari követési és visszahívási rendszerek létrehozásával gondoskodhat a kockázatkezelésről, márkaneve védelméről, a vásárlói bizalom fenntartásáról és az esetleges felelősségi perek megelőzéséről
  • hatékonyabb szabályozást érhet el az élelmiszergyártási, -feldolgozási és -terjesztési folyamat minden egyes fázisában
  • biztosíthatja, hogy élelmiszer-termékeinek beszerzési, feldolgozási, szállítási és raktározási adatai feljegyzésre kerülnek és az egész ellátási láncban hatékony az ezeket érintő információáramlás
  • szigorú tesztelő programot valósíthat meg a kórokozók kezelési gyakorlata hatékonyságának mérésére az egész ellátási láncban, a kórokozó baktériumok és romlást okozó mikroorganizmusok kimutatására irányuló mintavételezési és mikrobiológiai szolgáltatásokkal
  • gyorsan tud reagálni a krízishelyzetekre, és biztosítani tudja, hogy a terjesztett termékek hatékony ügyfélazonosítás segítségével nyomon követhetők
  • eleget tehet az ISO 22000, az FSSC 22000 és hasonló kulcsfontosságú élelmiszer-biztonsági irányítás rendszer (ÉBIR) szabványoknak, melyek az ÉBIR alapvető követelményeit tartalmazzák, és így általuk biztosíthatja az élelmiszer-ellátási láncok biztonságát
  • eleget tehet más Global Food Safety Initiative (GFSI) szabványok élelmiszer-biztonsági követelményeinek
  • megismerheti, hogyan fekteti le az élelmiszer- és takarmánykövetési rendszer megtervezésének és megvalósításának alapelveit és követelményeit az ISO 22005:2007 szabvány. Továbbá felfedezheti, hogyan jelent kiegészítést az ISO 22000 vagy FSSC 22000 szabványt bevezetett szervezeteknek

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy bemutathassuk, hogyan segíthetünk az E. coli és egyéb járványok kockázatának kezelésében!

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz