Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraKözlekedésbiztonság és forgalomForgalomirányítási szolgáltatásokMérőeszközök tesztelése, kalibrálása és bevizsgálása

Mérőeszközök tesztelése, kalibrálása és bevizsgálása

A szabályozó szervek és hivatalok felelőssége a taxik helyi törvényeknek megfelelő működtetése. Ehhez hozzátartozik a taxiórák megfelelő kalibrálása. Világvezető vizsgáló, kalibráló és tanúsító vállalatként, az SGS rendelkezik a szükséges eszközökkel és lehetőségekkel a taxik megfelelő díjszabásának ellenőrzésére.

Szakképzett ellenőreink mérőeszköz tesztelést végeznek, ellenőrizve a sebesség, a távolság és az idő beállítását. Az adott földrajzi területen felállíthatunk egy vagy több vizsgálópontot és biztosíthatjuk a szükséges eszközöket és személyzetet a vizsgálatok pontos és késedelem nélküli elvégzéséhez.

A taxiórákra vonatkozó információkat egyetlen egységes központi adatbázisba gyűjtjük. A kapott információk segítségével eleget tehet a szabályozó szervek követelményeinek, és ellenőrizheti az engedéllyel rendelkező viteldíjmérő beszállítók megfelelőségét. Egy, a vonatkozó előírásoknak minden tekintetben megfelelő flotta biztosítja a szabályozó hatóságot afelől, hogy a felhasználók biztonságosan, kényelmesen utaznak és a jóváhagyott tarifáknak megfelelő díjakat számláznak ki részükre.

Az SGS jelentős tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a vezetők ellenőrzése és a gépjárművek vizsgálata terén. A vezetőkre és a flottára vonatkozó jelentős, minőségi információk, megfelelőségi adatok és az adott trendek elemzésének előnyeit élvezheti.

Küldjön nekünk e-mailt
Automotive ServicesSGS Automotive ServicesAddressing customers across the automotive supply chain - SGS Automotive Services ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz