Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraMinőség, egészség, biztonság és környezetFenntarthatóságHulladék- és újrahasznosítási szolgáltatásokHulladéklerakó-vizsgálatok

Vonatkozó linkek

Hulladéklerakó-vizsgálatok

Az SGS környezetvédelmi szakértői hulladéklerakó-kezelési vizsgálataikkal garantálhatják, hogy hulladéklerakója biztonságosan használható. Hívjon bennünket még ma integrált hulladéklerakó-kezelési megoldásért!

A nyereséges hulladéklerakó-kezeléshez sok környezetvédelmi követelményt be kell tartani; a biztonságos telephely fenntartása összetett és folyamatos munkát jelent. A hulladéklerakó telephely kezelésébe beletartozhat a nehézgépek és felszerelések használata is. A felszíni műveletek zajjal és közlekedési eredetű szennyezéssel járhatnak. A lerakó hulladéka a telephelye alatt szagokat és biogázt bocsáthat ki, amelyeket csökkenteni és szellőztetni kell. Talajsüppedés veszélye áll fenn, és lehetséges, hogy mérgező anyagot tartalmazó csurgalékvíz szennyezi a földet és a vizeket.

Hulladéklerakó-kezelési vizsgálataink megadják a részletes információkat ahhoz, hogy megbizonyosodjon az alábbiakról:

 • a telephely képes ellenállni a süppedésnek
 • a tervei megfelelő szellőztetéssel és csatornázással rendelkeznek
 • a szennyező anyagok nem szivároghatnak a talajba és a vízbe
 • a telephelye alkalmas jövőbeli fejlesztésekhez, arról teljes környezetvédelmi kockázatfelmérés készült.

Míg egyes szolgáltatók csak a kihívás egy részének tudnak megfelelni, a mi hulladéklerakó-kezelési vizsgálatokkal foglalkozó csapatunk teljes átvizsgálást vállal, és megoldások sorát kínálja egy teljesen integrált kezelési tervre. Akár működő, akár elhagyott hulladéklerakót kell kezelnie, az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Hatásvizsgálattal adunk teljes képet a hulladéklerakó környezetre gyakorolt lehetséges kockázatairól (ide értve a zajt, a szagokat, a forgalmat, a talajt, a vizet és a károsanyag-kibocsátást)
 • Biogáz, levegő- és szagfelmérés
 • Csurgalékvíz-monitoring piezométer használatával
 • Időjárási adatok elemzése, hogy előre felkészülhessünk a hőmérséklet változására és a lehetséges esőzésekre, amelyek szennyező anyagok kibocsátásával járhatnak
 • Talajvíz-modellezéssel megtudhatja, miként felügyelheti a föld alatti szennyező anyagok diszperzióját.
 • Felszínivíz-mintavétel 
 • Fúrólyukak és árkok használatával végzett alapos állapotjellemzési tanulmány a szennyező anyagok mértékének felderítésére
 • Remediációs vizsgálat, amely hátteret szolgáltat a környezetvédelmi és a terület-rehabilitációs munkálatoknak
 • A jövőbeli tervezési és rehabilitációs munkák ellenőrzése
 • Telephely-engedélyezés

Akkreditált csapatunk független auditorként és tanácsadóként dolgozik együtt Önnel, és ellátja Önt minden szükséges információval a hulladéklerakó telephely kezeléséhez. Segítünk betartani minden előírt jogszabályi kötelezettséget és biztosítani a jövőbeli munkálatok biztonságát.

Amennyiben a helyszín remediációjára van szükség, dokumentumaink a munka versenypályázataihoz szükséges minden műszaki és adminisztrációs előírást tartalmaznak. Mivel semleges tanácsadó cég vagyunk, az árajánlatok kiértékelésével adminisztrációs segítséget is nyújthatunk, és a helyszín helyreállítása során biztonsági megerősítésként vagyunk jelen.

Részletes elemzéseinkkel tanulmányozhatja az üzleti céljaihoz szükséges költséghatékony megoldásokat, és leteheti egy biztonságos és nyereséges jövő alapjait. Hívja szakértőkből álló csapatunkat még ma!

Küldjön nekünk e-mailt

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz