Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraMinőség, egészség, biztonság és környezetFenntarthatóságInfrastruktúra és építési szolgáltatásokBiztonsági tanulmányok

Biztonsági tanulmányok

Az SGS környezetbiztonsági csapata környezetbiztonsági tanulmányokat végez, hogy Ön betarthassa a kötelező jogszabályokat és minimálisra csökkentse a súlyosabb balesetek esélyét. Hívja szakértői csapatunkat még ma!

Elvégezzük a nagyobb baleseti kockázattal rendelkező létesítmények számára a törvény által előírt környezetbiztonsági tanulmányokat. Segítségünkkel Ön betarthatja a kötelező jogszabályokat, de közös munkával bevezethetjük saját tervezésű rendszerét is lelki nyugalma érdekében. Így biztos lehet benne, hogy területe megfelel a jogszabályoknak, megóvja munkavállalóit és a környezetet.

A sikeres vállalkozások aktívan kezükbe veszik a létesítményi és környezeti biztonságkezelést. Egyértelmű, hogy biztonságosabb és kevésbé költséges a környezetvédelmi kockázatok elkerülése, mint egy baleset következményeinek kezelése. Azoknak a létesítményeknek továbbá, amelyek működése potenciális környezeti és biztonsági kockázatoknak van kitéve, különböző biztonsági jelentéseket és kockázatértékelést kell készíteniük.

Többéves tapasztalattal rendelkezünk a biztonsági tanulmányok terén, különféle iparágakban számos munkahelyi forgatókönyvet vizsgáltunk meg. Engedéllyel rendelkező biztonsági szakértőkből álló csapatunk elemzi telephelyét és biztonsági tervet fejleszt ki, melyet kifejezetten az Ön vállalkozásához szabnak.

Felmérésünk teljes áttekintést ad üzeméről és felszereléséről. Megvizsgáljuk az épületek tulajdonságait, a mérnöki munkát, a műszaki helyiségeket és az adminisztrációs rendszereket. Együtt dolgozhatunk több bérlővel rendelkező létesítményekkel is, megvizsgálhatjuk biztosításait, felügyeleti szerveit, és az egészségi és biztonsági bizottságokat.

Kockázatértékelést és a vészhelyzeti tervezést kínálunk az összes szükséges biztonsági tanulmányi jelentés mellé, hogy Ön bizonyíthassa az országos és nemzetközi jogszabályoknak való megfelelését. Rendelkezésére állunk a munkavállalók képzésében, és felmérhetjük biztonsági gyakorlatait és eljárásait is. Emellett számszerűsített kockázatértékelést is végzünk, hogy segítsünk területe megtervezésében.

Ha nem biztos benne, hogy végezzen-e teljes környezetbiztonsági értékelést, különböző ingyenes online eszközöket kínálunk, hogy elvégezhesse a kezdeti felmérést:

  • Biztonsági adatlapok (SDS) összehasonlítási eszközei
  • Szélturbinák biztonsági ellenőrzése
  • Ellenőrizze, vonatkoznak-e Önre a nagyobb baleseti kockázatokkal és veszélyes anyagokkal kapcsolatos jogszabályok

Védje meg munkavállalóit, létesítményét és a környezetet! Hívjon bennünket még ma, és kérjen környezetbiztonsági vizsgálatot!

Küldjön nekünk e-mailt
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz