Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraMinőség, egészség, biztonság és környezetFenntarthatóságGazdasági fenntarthatóságSzemélyre szabott auditmegoldások

Vonatkozó linkek

Személyre szabott auditmegoldások

A vállalatok általában sokat tesznek tevékenységük hatékonyságának javításáért. Ugyanakkor a fogyasztók folyamatosan a legjobb minőségű szolgáltatásokat várják el. Sok vállalat nem képes eleget tenni vállalásának, mert az állandó teljesítéshez szükséges rendszerek vagy nem állnak rendelkezésükre, vagy nincsenek optimalizálva. Az SGS által kínált személyre szabott beszállítói audit megoldások segítségével vállalata és partnerei következetesen alkalmazhatják a legmagasabb szintű minőségi szabványokat. Fejlesztheti termékei szállítását és szolgáltatásai teljesítését, javíthatja márkaképét és versenyelőnyt szerezhet.

Bizonyítsa ügyfeleinek elkötelezettségét

Személyre szabott audit megoldásaink, beszállítói auditjaink segítségével megfogalmazhatja és figyelemmel kísérheti az üzleti stratégiája által felvázolt teljesítménykritériumokat. Ez segítségére lehet márkája jó hírnevének védelmében és vállalata folyamatos fejlődési lehetőségeinek kiaknázásában, többek között belső költségszabályozással. Az SGS szabályozni tudja az Ön vállalata és partnerei által elért teljesítményszintet, segítségével létrehozhatja az eredményközpontú teljesítménymenedzsment stabil keretrendszerét.

Szállítóértékelés

Figyelemmel kísérjük, mennyire tartják be szállítói az Ön által támasztott követelményeket – ennek segítségével biztosítható, hogy termékei a teljes ellátási láncban megfeleljenek az Ön minőségi szabványainak és követelményeinek.

Gyakorlati szabályzata alapján végzett audit

Az által, hogy nyomon követjük, mennyire tartja magát hálózata az Ön gyakorlati szabályzatában meghatározott értékekhez és eljárásokhoz, segítünk biztosítani márkája védelmét és gyakorlata folyamatos állandóságát teljes vállalati hálózatában. Fennállásunk során számos nagyszabású, összetett nemzetközi projektet vállaltunk és valósítottunk meg már sikeresen. A földgolyó minden egyes régiójában jelen vagyunk, alkalmazottaink értik a helyi piac nyelvét és ismerik annak kultúráját, miközben globális működésük következetes, megbízható és hatékony.

Védje márkáját és javítsa hatékonyságát az SGS személyre szabott auditmegoldásaival!

 

Küldjön nekünk e-mailt
Customised AuditSolutions BrochureCustomised Audit Solutions brochureLearn to implement highest performance standards (PDF 393KB) ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz