Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraMinőség, egészség, biztonság és környezetFenntarthatóságSzén-dioxid szolgáltatásokISO 14067– Szén-dioxid lábnyom

Vonatkozó linkek

ISO 14067– Szén-dioxid lábnyom

A Nemzetközi Szabványügyi Szervezetnél (ISO) a termékek szén-dioxid lábnyomára vonatkozó új szabvány, az ISO 14067 kifejlesztése van folyamatban.

Az ügyfelek, fogyasztók és tulajdonosok egyre nagyobb figyelmet fordítanak tevékenységeik és az általuk felhasznált termékek és szolgáltatások környezeti hatására. Ez kihívást jelent, de ugyanakkor lehetőséget is biztosít Önnek. A szén-dioxid lábnyom hitelesítésével bizonyíthatja környezeti felelősségvállalását, kiemelkedhet a versenytársak közül, és meglévő és potenciális ügyfelei felé elkötelezettségéről tehet tanúbizonyságot.

Vállalata a kidolgozás alatt álló ISO 14067 szabvány követelményeinek eleget téve, a szén-dioxid lábnyom elemzésével tudja bizonyítani a mindennapi működése környezeti hatásának csökkentése iránti elkötelezettségét.

Az új szabvány jelentős mértékben a már létező, életciklus-értékelésre (ISO 14040/44) és környezetvédelmi címkékre és nyilatkozatokra vonatkozó (ISO 14025) ISO szabványokra épül, megjelenése 2012 márciusában várható. Jelenlegi státusza „Bizottsági tervezet” (CD), ami azt jelenti, hogy a fő rendelkezéseket rögzítették, és most országonként véleményezik.

Az ISO 14067 alapdokumentuma a PAS 2050. Szerezzen vállalatának versenyelőnyt; vezesse be a PAS 2050 szabványt az SGS segítségével, ami megjelenésekor megkönnyíti majd az ISO 14067 szabvány megvalósítását.

A környezeti teljesítmény kiegészítő, egyedi kritériumai alapján is auditálunk. Segítségünkkel vállalata összeállíthatja saját teljesítménykritériumait és ellenőrzőlistáját, vagy teljesítményét akár a már létező, a saját és szállítói hálózata tevékenységére vonatkozó rendelkezések alapján ellenőrizheti.

Kezdje el szabályozni és csökkenteni vállalata szén-dioxid lábnyomát alábbi személyre szabott tanfolyamaink segítségével:

  • Termékek és szolgáltatások szén-dioxid lábnyomának értékelése és hitelesítése bevezető szeminárium
  • Termékek és szolgáltatások szén-dioxid lábnyoma alapozó tanfolyam
  • Termékek és szolgáltatások szén-dioxid lábnyoma vezető hitelesítő tanfolyam

Bízzon meg bennünket szén-dioxid lábnyomának ISO 14067 szabvány alapján végzett elemzésével, és bizonyítsa vállalata környezet iránti elkötelezettségét!

Küldjön nekünk e-mailt
ISO 14001Certification BrochureISO 14001 Certification BrochureDemonstrate your Environmental Responsibility (PDF 223KB) ...
ISO 14001 Premier Foods Case StudyISO 14001: Premier Foods Case StudyRead the case study on Environmental Improvement (PDF 291KB) ...
Carbon Footprint WebinarCarbon Footprint WebinarCarbon Footprint-Requirements of ISO 14067 (DIS)-20120306 1305-1. ...
Sustainability WebinarSustainability WebinarSustainability Reporting to GRI G4: Time to Make the Switch ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz