Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Közszféra

Kategóriák

Kis méretű menüMenü teljes méretben

Kis méretű menüMenü teljes méretbenKezdőlapKözszféraMinőség, egészség, biztonság és környezetEgészségvédelem és biztonságMunkahelyi és ipari higiénia Higiéniai felügyelet jóváhagyási rendszer

Vonatkozó linkek

Higiéniai felügyelet jóváhagyási rendszer

Az SGS higiéniát ellenőrző jóváhagyási rendszere egy olyan higiéniai auditrendszer, amely mérhetően javítja az Ön helyes higiéniai gyakorlatát. Ezenkívül abban is segítségére van, hogy javítsa élelmiszer-higiéniai képzését, és hogy megfeleljen a nemzetközi élelmiszer-higiéniai előírásoknak.

Ha vállalata még nem rendelkezik a helyes higiéniai gyakorlat független mérésére és irányítására szolgáló belső eljárással, segíthetünk. Széles körű higiéniát felügyelő jóváhagyási rendszerünk elég rugalmas ahhoz, hogy igényeinek megfelelően személyre szabjuk. Az élelmiszerekkel kapcsolatos folyamatok nagy részét lefedi úgy a vendéglátóipar, mint a kiskereskedelem terén, ideértve a következőket:

  • Szállodák
  • Éttermek és vendéglátás
  • Gyorséttermek
  • Élelmiszer-kiskereskedelmi üzletek 
  • Vegyeskereskedések

Élelmiszeripari szakembereink minden felszereléssel rendelkeznek a higiéniai felügyeleti auditok elvégzésére, bárhol működjön is az Ön vállalata. Ez nemzetközi hálózatunknak köszönhető, és egy minden országban alkalmazható, szigorú minőség-ellenőrzési folyamattal társított, dokumentált rendszer szerint működünk. Rendszerünk különböző összetettségű és kockázati mértékű folyamatokra egyaránt alkalmazható, ami lehetővé teszi az Ön számára, hogy összehasonlítsa a tulajdonában lévő különböző üzleti vállalkozásokat. A programunk által megjelölt benchmarkokhoz mérve vállalata teljesítményét, saját jutalmazási vagy teljesítménymérési rendszere alapjaként is használhatja azokat. Ezenkívül végezhet összehasonlításokat adott terület, régió vagy márka szerint, és időről időre nyomon követheti a teljesítménytrendek alakulását.

Tipikus élelmiszer-higiéniai auditunk az alábbi területek részletes felmérésére terjed ki:

  • Épületszerkezet
  • Takarítási rend
  • Szállítás
  • Dokumentáció, felügyelet és jegyzőkönyvek
  • Vészhelyzeti eljárások 
  • Felszerelés és intézmények
  • Élelmiszerpolc
  • Személyi higiénia
  • Kártevők elleni védekezés
  • Termékkezelés
  • Raktárak
  • Felügyelet, oktatás illetve képzés
  • Hőmérsékletszabályozás  

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel még ma, és tájékozódjon arról, miként segíthetjük Önt élelmiszer-higiéniai gyakorlatának javításában és abban, hogy megfeleljen a szabályozási követelményeknek.

Küldjön nekünk e-mailt
Food TestingServicesSGS Food Testing Services VideoLearn how our global network of food testing laboratories can help protect your brand and reputation. ...

Elérhetőségek

SGS Hungaria Kft

Feliratkozás

Jelentkezzen be, az SGS kiadványaihoz és hírleveleihez, amelyek az ön regiójából, és a világ minden tájáról érkeznek.
LEGYEN NAPRAKÉSZ.IRATKOZZON FEL MOST

Irodai adatbázis

Keresse meg az SGS irodákat és laboratóriumokat bárhol a világon az irodakereső térképpel.Hungary map
Irodakereső doboz